Constanţa creşte campioni. Bujin vrea revanşa la Jocurile Olimpice



029 декабря 2015

 

**VIDEO** Constanţa creşte campioni. Bujin vrea revanşa la Jocurile Olimpice

2015 a fost un an bun pentru Cristina Bujin. Atleta de 27 de ani a terminat pe locul 6 la Campionatele Europene şi şi-a realizat deja baremul pentru Rio. După ce a ratat calificarea în finala probei de triplusalt la Jocurile Olimpice de la Londra, Bujin vrea să îşi ia revanşa în Brazilia.

"Mă aştept la un an la fel de bun, îmi doresc să fiu sănătoasă, să am rezultate bune şi să fac o figură frumoasă la Europene, la vară, şi la Jocurile Olimpice.

Mi-am dorit foarte mult să îmi realizez baremul. Îmi doresc calificarea în finală. E destul de greu să accesez o medalie, dar nu se ştie niciodată", a recunoscut Cristina.

Legitimată la Farul, Bujin crede că România va fi bine reprezentată de sportivii constănţeni la ediţia următoare a Jocurilor Olimpice. La Rio, vor mai fi prezente nume precum Simona Halep şi Horia Tecău, iar Eliza Samara este ca şi calificată.

"Momentan nu sunt foarte mulţi, din ce am înţeles, sunt 30 de sportivi, dar până la anul, numărul lor sigur se va dubla", a completat Bujin.

30 de sportivi şi-au asigurat deja prezenţa la Rio. Peste 100 de sportivi au reprezentat România la Londra, în 2012. Delegaţia tricoloră a cucerit atunci 9 medalii, două de aur, cinci de argint şi două de bronz.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑