EXCLUSIV Steaua se mai şi refuză: "A fost o bornă importantă a carierei mele"



029 декабря 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Steaua se mai şi refuză:

Reveniţi la Steaua, Alexandru Bourceanu şi Mihai Pintilii nu vor avea ocazia să joace din nou alături de Andrei Prepeliţă. Mijlocaşul bulgarilor de la Ludogorets nu ia în calcul o întoarcere la echipa pentru care a jucat 128 de meciuri şi a înscris 11 goluri. La 30 de ani, fostul jucător al Craiovei vrea să îşi continue cariera în străinătate.

"Plecat după 4 ani, privesc înainte. A fost o bornă importantă Steaua şi îi doresc succes, dar nu se pune problema să revin. Vreau să joc în străinătate. Am jucat sute de meciuri în Liga 1, peste 300. Îmi ajunge", a spus Prepeliţă, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Steaua este nominalizată la Premiile Digi Sport - categoria Echipa anului. Votează-ți AICI favoriții.

Aflat pe lista unor cluburi importante din Europa, Florentin Matei nu se gândeşte nici el la o revenire la Steaua. Cotat acum la 1,2 milioane de euro, mijlocaşul de 22 de ani al lui Volin Luţk a prins doar 88 de minute în tricoul "roş-albastru", din 2009 până în 2011.

"Îmi doresc să mă întorc, dar poate în viitorul îndepărtat, acum nu. Am crescut acolo 10 ani, iubesc această echipă, dar acum nu e momentul să vorbesc de Steaua", a comentat şi Matei.

De Steaua se leagă şi cele mai frumoase amintiri din fotbal ale lui Bănel Nicoliţă, semifinalist cu "roş-albaştrii" în Cupa UEFA, în 2006. Chemat de Hagi la Viitorul, mijlocaşul care va împlini 31 de ani pe 7 ianuarie recunoaşte că va încheia sezonul la echipa din Ovidiu.

"Până la finalul sezonului, nu comentez, la fel ca şi Gică. Şi el a făcut eforturi foarte mari să rămână lângă echipă şi la fel şi noi, cei care avem oferte, încercăm să rămânem lângă el. E un om deosebit prin tot ce a făcut pentru echipă. A adus această echipă pe locul 2, împreună cu staff-ul, cu jucătorii şi cu publicul care ne-a lipsit foarte mult", a recunoscut şi Bănel.

Bănel Nicoliţă a fost căpitanul Stelei, în sezonul 2010-2011.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑