Cum devii popular într-un vestiar: le cumperi colegilor ceasuri de peste 500.000 de euro!



 

**VIDEO** Cum devii popular într-un vestiar: le cumperi colegilor ceasuri de peste 500.000 de euro!

Prezent în România la invitația FRB, președintele forului similar francez, Jean-Pierre Siuitat a dezvăluit la Digi Sport, în studioul Eurobasket, singura emisiune de profil de la noi din țară, cum a devenit Boris Diaw cel mai popular baschetbalist din vestiarul Franţei. Câştigarea titlului european din 2013 l-a dus în culmea fericirii pe colegul lui Tony Parker de la San Antonio Spurs.

Potrivit șefului Federației Franceze de Baschet, Boris Diaw a fost atât de entuziasmat de finala câștigată în fața Lituaniei, încât jucătorul lui San Antonio Spurs le-a oferit apropiaților naționalei câte un cadou în valoare de aproape 30.000 de euro.

“Boris Diaw a dat fiecărui jucător și celor din staff, inclusiv doctorilor, dar și președintelui Federației câte un ceas. A fost plăcerea lui”, a spus Siuitat la Digi Sport.

De trei ori campion în NBA cu San Antonio Spurs, starul Tony Parker a avut o motivație suplimentară la Europene.

“În fiecare an merg în America să văd ce fac jucătorii francezi din NBA. Am fost acasă la Tony Parker și mi-a arătat vitrina cu trofee și mi-a spus că nu se va opri până când nu o va avea o medalie alături de echipa Franței”, a mai declarat oficialul francez.

Președintele Federației Franceze de Baschet se află în aceste zile la București, la invitația forului similar de la București.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑