Daniel Niculae va pleca în cantonament cu Rapid! Condiția pentru care va semna contractul



 

**VIDEO** Daniel Niculae va pleca în cantonament cu Rapid! Condiția pentru care va semna contractul

Daniel Niculae a decis să plece cu Rapid în cel de-al doilea cantonament al giuleștenilor din 2015.

Invitat în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, atacantul în vârstă de 32 de ani a explicat ce șanse reale sunt de a reveni ca jucător la gruparea de lângă Grant.

”Am vorbit deja, luni voi pleca în cel de-al doilea cantonament al echipei din acest an, în Antalya. Va fi un cantonament cu, din câte am înțeles, patru amicale, care sunt foarte bune pentru că avem nevoie de o perioadă de pregătire. Toți avem nevoie de aceste partide de verificare, mai ales că sunt mulți jucători noi.

Ceea ce contează este că noi vom încerca imposibilul, adică să ne salvăm de la retrogradare. Este foarte grea misiunea, dar câtă vreme sunt șanse credem în ele”, a spus Niculae.

Chestionat dacă plecarea în cantonamentul din Antalya va fi echivalentă cu semnarea contractului, Niculae a replicat:

”Dacă voi reveni la Rapid nu o voi face pentru bani, ci dintr-o datorie a mea de suporter. Deocamdată n-am semnat, este adevărat că m-am înțeles verbal cu domnul Moraru, dar nu este o chestiune de bani. Sunt alte lucruri mai importante”, a completat internaționalul român.

Niculae a explicat mai apoi și de ce pune banii pe ultimul plan.

”Dacă n-aș fi semnat cu Rapid acum sau cu o altă echipă, aș fi pus punct. Totul depinde și de salvarea echipei de la retrogradare. Și mai este o condiție. Am vorbit cu Săpunaru și am convenit să semnăm împreună. Nici el n-a semnat contractul”, a conchis Daniel Niculae la Digi Sport.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑