Keșeru: "Am o perioadă excepțională. Poate că se va redeschide episodul Steaua pentru mine" 



 

**VIDEO** Keșeru:

Anul a început cum nu se poate mai bine pentru Claudiu Keșeru. Plecat în luna februarie pe un salariu de 2,1 milioane de euro pe an la Al Gharafa, fostul stelist are 7 goluri în primele 6 meciuri jucate în Qatar și a adus victoria naționalei României la primul meci oficial în 2015, 1-0 cu Insulele Feroe.

Atacantul nu regretă că a plecat de la Steaua, unde spune că a trăit o perioadă excepțională în cariera sa și ia în calcul chiar o întoarcere în Ghencea. "Cine știe, poate pe viitor se va redeschide pentru mine acest capitol", spune Keșeru, care, venit liber de contract în ianuarie 2014, i-a adus Stelei 2,7 milioane de euro prin transferul la Al Gharafa.

Deși spune că e foarte mulțumit în Qatar, unde a descoperit o nouă lume, este pentru a doua oară într-o săptămână când fotbalistul născut la Oradea afirmă că s-ar întoarce la Steaua, după ce a fost prezent în tribune și la ultimul meci de campionat al roș-albaștrilor.

Keșeru (28 de ani) încă este golgheterul la zi în Liga 1, grație celor 12 reușite din turul campionatului, în tricoul Stelei. Cel mai aproape este dinamovistul Bilinski, autor a 11 goluri (două dintre ele în retur).

"E adevărat că traversez o perioadă excepțională în viața profesională. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a o prelungi și pentru a încerca să ajut această echipă națională atât de dragă ochilo mei. Qatar e o țară într-o dezvoltare continuă. Nici eu nu știam exact la ce să mă aștept.

Am plecat în necunoscut, dar nu regret niciodată alegerile făcute. Am încheiat capitolul Steaua, care a fost unul extraordinar pentru mine. Cine știe, poate pe viitor se va redeschide pentru mine acest capitol al vieții mele.", a declarat Claudiu Keșeru, la finalul meciului România - Insulele Feroe 1-0.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑