Derby-ul Dinamo - Rapid, pe Arena Națională. Dinu Gheorghe, acid cu alb-roșii: "Riscați mult, vor fi mai mulți rapidiști"



 

Derby-ul Dinamo - Rapid, **pe Arena Națională.** VIDEO Dinu Gheorghe, acid cu alb-roșii:

Daniel Stanciu, managerul general de la Dinamo, a anunțat ÎN DIRECT la Digi Sport Special, emisiunea moderată de Dan Filoti, că partida din etapa a 26-a pe care alb-roșii o vor disputa în compania Rapidului se va desfășura pe Arena Națională, nu în Ștefan cel Mare.

Prezent în studioul emisiunii, fostul președinte din Giulești Dinu Gheorghe i-a luat peste picior pe dinamoviști, fiind convins că suporterii din Grant vor lua cu asalt stadionul, așa cum au făcut-o de fiecare dată în acest retur de campionat.

"Meciul cu Rapid se va disputa pe Arena Naţională. Sperăm ca fanii să vină în număr mare, pentru că avem nevoie de ei. Jucătorii simt nevoia de susţinere. Urmează trei meciuri grele şi avem nevoie de fani", a declarat Daniel Stanciu. Dinu Gheorghe a comentat amuzat: "Cam riscant. Este posibil să vină mai mulţi rapidişti", i-a transmis Dinu Gheorghe lui Stanciu.

Ultimul meci dintre Dinamo şi Rapid care s-a disputat pe Arena Naţională a avut loc în turul sezonului 2012-2013, atunci când "câinii" au câştigat cu 2-1. Dinamo are amintiri frumoase și de la finala Cupei din 2011, pe care a câștigat-o cu 1-0 în fața Rapidului (gol Scarlatache). În tur, Rapid s-a înclinat pe teren propriu în fața lui Dinamo, scor 0-3.

Partida Dinamo - Rapid se va disputa sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 19:00 şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe DigiSport 1, cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑