Prima reacție a lui Răzvan Lucescu, după calificarea în finala Cupei Greciei şi imaginile bucuriei



 

**VIDEO** Prima reacție a lui Răzvan Lucescu, după calificarea în finala Cupei Greciei şi imaginile bucuriei

Skoda Xanthi, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, s-a calificat eroic în finala Cupei Greciei, după 0-0 pe teren propriu, în manșa secundă a semifinalelor, cu Iraklis Salonic. Gazdele ar fi putut chiar să câștige partida, dar Cleyton a ratat o ocazie imensă în minutul 90+4.

În meciul tur, trupa lui Lucescu Jr. s-a impus cu 1-0. Astfel, cu 1-0 la general, Xanthi și-a asigurat prezența în ultimul act al competiției, unde va juca împotriva campioanei Olympiakos, cea mai puternică echipă a momentului în fotbalul grec.

Jucătorii și fanii lui Xanthi au sărbătorit minute întregi pe gazon, după fluierul final al partidei retur cu Iraklis. La capătul unei partide dominate tactic, în care elevii lui Lucescu jr. au închis perfect culoarele spre poartă, Xanthi a scăpat fără gol primit și a obținut calificarea.

Răzvan Lucescu a declarat, chiar de pe gazon: "Primul meu gând? Primul meu gând este că trebuie să mergem în finală și să o câștigăm. Trebuie să luptăm pentru asta! E o zi fantastică pentru noi, pentru jucători pentru fani, pentru toți cei din oraș. Ne vom bucura de această seară, dar să ne pregătim bine pentru meciul din finală". Dacă Skoda nu a câștigat până acum vreun trofeu în Grecia, Olympiakos deținde recordul de Cupe cucerite, 26. Ultimele succese au venit în 2009, 2012 și 2013. 

Data finalei ar fi trebuit să fie 17 mai, dar probabil că aceasta va fi schimbată, întrucât în acea perioadă se desfășoară Final Four-ul Euroligii de baschet, în care evoluează Olympiakos. Alb-roșii se vor duela cu CSKA Moscova pentru un loc în ultimul act.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑