Sheriff Tiraspol este noua campioană a Moldovei la fotbal! Echipa a cucerit titlul pentru a 14-a oară



Foto:publika.md
Sheriff Tiraspol a devenit pentru a 14-a oară campioana Moldovei la fotbal!
Echipa atrenată de Zoran Vulic a cucerit titlul în acest sezon după ce a învins Dacia Chişinău,  în "meciul de aur", cu scorul de 1-0.
După ce au primit trofeul, jucătorii de la Sheriff au început petrecerea chiar pe teren, iar apoi s-au distrat la vestiar.
Golul care a adus titlul pentru Sheriff a fost marcat de bosniacul Goran Galesic, în minutul 88 al partidei.
"Mai rar se întâmplă în viaţă să devii campion. Sper să continuăm tot aşa dacă mai rămân la Sheriff. Nu mai am puteri să mă bucur. Îmi venea să plâng în teren", a declarat jucătorul Sheriff, Radu Gînsari. 
"Au jucat cu cele mai bune echipe din Moldova în acest moment. Am învins şi sunt foarte fericit", a relatat antrenor Sheriff, Zoran Vulic. 
După meci, reprezentanţii celor două echipe s-au ironizat şi s-au acuzat reciproc de jocuri de culise pe parcursul campionatului.
"Dacia a avut mulţi prieteni în acest campionat, care au ajutat-o. A fost dificil, dar noi am câştigat şi asta e cel mai important", a menţionat căpitanul Sheriff, Matei Suşic. 
"Sheriff e o echipă bună. Nu am fost mai inferiori ca adversarul, doar că la acea ocazie au marcat, iar noi nu am reuşit acest lucru. Dacia a obţinut mai multe victorii "corecte" decât Sheriff, însă ei sunt campioni şi le urez sănătate", a specificat preşedintele Daciei, Adlan Şişhanov.  
Campioana Moldovei la fotbal a fost desemnată pentru prima dată în urma unui "meci de aur". În sezonul următor, Sheriff va reprezenta Moldova în preliminariile Ligii Campionilor.
Dacia a cucerit medaliile de argint şi va juca în preliminariile Ligii Europei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑