Tragedie la Campionatul Mondial! Un suporter al Braziliei a murit în timpul loviturilor de departajare



 

Tragedie la Campionatul Mondial! Un suporter al Braziliei a murit în timpul loviturilor de departajare din meciul pe care Brazilia l-a câştigat în faţa reprezentativei Chile în optimile de finală.

Un suporter brazilian a murit după ce a suferit un atac de cord chiar în timpul loviturilor de departajare de la finalul meciului Brazilia - Chile, din optimile Campionatului Mondial de Fotbal.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani, care avea probleme cardiace, urmărea meciul într-un bar aproape de stadionul Mineirao din Belo Horizonte când i s-a facut rău şi a fost dus la spital, unde a murit după două ore.

Oficialii din domeniul sănătăţii din Brazilia au precizat că au oferit îngrijiri medicale în timpul acestui meci la 98 de persoane, inclusiv o femeie de 50 de ani, tot cu probleme cardiace, şi un bărbat care şi-a spart nasul în timpul unei bătăi.

Brazilia a câştigat meciul cu 3-2 la penalty-uri, după ce în cele 120 de minute scorul a fost de 1-1. Echipa antrenată de Luis Felipe Scolari va întâlni în sferturile de finală reprezentativa Columbiei, care la rândul său a învins selecţionata Uruguay-ului cu 2-0. Brazilia a câştigat ultima dată Campionatul Mondial în 2002. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑