Louis Van Gaal dezvăluie secretul victoriei: "Am știut că Robben ne poate salva!"



campionat mondial 2014Louis Van Gaal dezvăluie secretul victoriei:

Olanda a trecut cu mari emoții de Mexic în optimile Cupei Mondiale din Brazilia, scor 2-1 (VIDEO AICI), la capătul unei partide cu mult suspans, în care batavii au întors rezultatul în ultimele minute.

Louis Van Gaal laudă atitudinea jucătorilor săi, cu un plus pentru Robben, care a scos penalty-ul din care Huntelaar a adus victoria, însă spune în același timp că mexicanii au adoptat o tactică greșită după deschiderea scorului.

"Jucătorii au arătat pe teren o mare determinare și au crezut până la sfârșit în victorie. Eu cred că am fost mai bine pregătiți din punct de vedere fizic decât adversarii noștri. În plus, mexicanii s-au retras prea mult și am știut că Robben poate să deschidă spații și să ne salveze. A reușit în cele din urmă și a scos un penalty", a spus selecționerul Olandei.

"Am trecut la sistemul 4-3-3 și am avut astfel mai multe ocazii de gol. A fost și o posesie mai bună decât în celelate meciuri, pentru că Mexicul a jucat altfel decât Australia și Chile. Această victorie ne oferă o încredere foarte mare, acum avem spiritul unei echipe mari", a mai declarat Van Gaal.

Selecționerul batavilor a vorbit și despre accidentarea lui Nigel De Jong, schimbat după numai nouă minute: "Este unul dintre cei mai importanți jucători din echipa noastră și a fost o mare lovitură schimbarea lui. Trebuie să-l vadă staff-ul nostru medical și să vedem dacă ne putem baza pe el la următorul meci".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑