3D Gol istoric marcat de Huntelaar, care nu mai jucase de aproape doi ani un meci oficial pentru Olanda



campionat mondial 2014**VIDEO 3D** Gol istoric marcat de Huntelaar, care nu mai jucase de aproape doi ani un meci oficial pentru Olanda

Golul marcat de Klaas-Jan Huntelaar, grație căruia Olanda s-a calificat în sferturile de finală de la CM 2014, a avut o încărcătură fantastică, mai ales că a fost marcat din primul penalty primit de batavi la un Campionat Mondial din 1990 încoace.

Grație reușitei atacantului de la Schalke, "Portocala Mecanică" a câștigat cu 2-1 împotriva reprezentativei din Mexic (VIDEO și DETALII AICI).

Mai mult, Huntelaar (30 de ani - foto, în stânga) nu mai jucase un meci oficial pentru naționala Olandei din octombrie 2012, când era integralist și marca într-o victorie cu 3-0 contra Andorrei, în grupa de calificare la CM 2014, din care a făcut parte și România.

În toate cele 3 meciuri din Grupa B a turneului final din Brazilia, omul care a adus calificarea în sferturi fusese rezervă neutilizată. Cu Mexic, Louis Van Gaal l-a trimis pe teren pe atacantul legitimat la Schalke în minutul 76.

După 18 minute, Huntelaar a luat autoritar mingea la penalty-ul obținut de Arjen Robben și a transformat impecabil, salvându-și echipa de la două reprize de prelungiri în care se putea întâmpla orice.

Penalty-ul obținut de Robben a fost primul acordat pentru Olanda la un turneu final de Campionat Mondial după 26 de meciuri. Pe ultimul îl primise în 1990, contra Germaniei de Vest (RFG).

"E adrenalină pură. E cel mai bun drog care există în lume. Chiar am realizat ceva fantastic. Suntem aici să câștigăm competiția. Întotdeauna e multă presiune când execuți un penalty, dar am înscris și a fost spectaculos.", a declarat Klaas-Jan Huntelaar, la finalul meciului, potrivit site-ului oficial al FIFA.

Un an, 8 luni și 17 zile (625 de zile) s-au împlinit în ziua calificării în sferturile de finală de la ultimul meci jucat de Huntelaar pentru naționala Olandei.

Al șaptelea marcator diferit al Olandei la acest Campionat Mondial a devenit Huntelaar, cu reușita din meciul cu Mexic.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO 3D: Golul din penalty marcat de Huntelaar în Olanda - Mexic 2-1

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑