Turul Sibiului începe miercuri, ÎN DIRECT la Digi Sport. Ambițiile rutierilor români



 

**Turul Sibiului începe miercuri, ÎN DIRECT la Digi Sport.** Ambițiile rutierilor români

Ediţia a cincea a Turul Ciclist al Sibiului se va desfăşura între 1 şi 5 iulie şi va fi transmisă în direct la Digi Sport.

De la start nu vor lipsi cei mai buni rutieri români Andrei Nechita, Serghei Țvetcov şi Eduard Grosu.

Cea mai importantă cursă de ciclism din România, Turul Sibiului, va debuta miercuri, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1. Numărul de puncte UCI alocate Turului s-a mărit la 732, în timp ce premiile în bani au crescut la aproape 34.000 de euro.

Prologul se va desfăşura în centrul istoric al oraşului, pe un traseu de 2,4 kilometri.

"Este un traseu destul de dificil, am concurat și anul trecut și sunt etape destul de grele. Eu îi invit pe toți să vină să ne vadă la Sibiu, este o cursă frumoasă. În plus, sunt trasee destul de plăcute de făcut pe bicicletă și cei pasionați de acest sport pot face un antrenament plăcut și să ne susțină și pe noi, sportivii", a spus Andrei Nechita.

Andrei Nechita, Serghei Țvetcov şi Eduard Grosu au şansa să scrie istorie, deoarece până acum niciun ciclist român nu a reuşit un succes de etapă în această competiţie.

"Eu voi încerca din prolog să fac un rezultat foarte bun, cred că îmi este adaptat caracteristicilor mele", a afirmat Eduard Grosu.

"Sigur că îți dorești și o victorie de etapă. Sunt echipe mari anul acesta, o să fie 4-5 echipe continentale, așa că pentru noi este important să facem o figură bună", a completat Nechita.

Ajuns la a 5-a ediţie, Turul Sibiului se află în TOP 6 al competițiilor cicliste din Europa Centrală şi de Est.

Foto: oradesibiu.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑