George Puşcaş nu ar refuza o ofertă de la Nantes. Doar în Ligue 1 şi-ar putea împlini o veche dorinţă



 

**VIDEO** George Puşcaş nu ar refuza o ofertă de la Nantes. Doar în Ligue 1 şi-ar putea împlini o veche dorinţă

George Puşcaş este unul dintre cei mai de viitor atacanţi ai României. Vârful lui Internazionale aşteaptă acum oferte pentru a putea fi împrumutat de italieni în sezonul viitor, pentru a juca mai multe minute. Internaţionalul de tineret de 19 ani nu ar refuza nici o ofertă din Liga I.

"Când mă voi întoarce în Italia, voi vorbi despre ofertele pe care le am şi despre unde voi juca în sezonul viitor. Nu m-a contactat nimeni din România. Aştept să văd ce oferte voi avea din Italia şi Franţa. Trebuie să văd unde voi putea juca cât mai multe meciuri", a spus românul.

Nantes, Reading, Sampdoria, Sassuolo şi Bologna sunt echipele care s-au interesat de serviciile lui Puşcaş, dar atacantul ar prefera o trecere în Ligue 1. Acolo şi-ar putea împlini o dorinţă: să facă schimb de tricouri cu idolul lui, Zlatan Ibrahimovic.

"Campionatul Franţei este unul puternic. De ce să nu joc la Nantes? E o echipă unde aş putea acumula mai multe meciuri. Aş vrea să joc împotriva lui Ibrahimovic. Am mai jucat o dată. Nu am reuşit să fac schimb de tricouri, dar sper ca data viitoare să fac asta", a adăugat Puşcaş.

7 prezenţe a adunat George Puşcaş pentru echipa mare a lui Inter.

16 goluri a marcat în sezonul precedent atacantul pentru echipa Primavera, în 11 partide

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑