Staff-ul naţionalei, mulţumit de transferul lui Chiricheş în Italia: "Napoli i se potriveşte"



 

**VIDEO** Staff-ul naţionalei, mulţumit de transferul lui Chiricheş în Italia:

Vlad Chiricheş s-a despărţit de Tottenham, echipa la care a evoluat în ultimele două sezoane, şi va semna cu Napoli, formaţie la care fundaşul român va avea mai multe şanse să joace în mod constant.

Mutarea a fost salutată şi de unul dintre secunzii selecţionerului Anghel Iordănescu, Ionuţ Badea, care consideră că Serie A TIM este un campionat care i se potriveşte fostului stelist.

"Lui Chiricheş i se potriveşte fotbalul italian. Bineînţeles că rămâne un regret că el nu a reuşit să se impună şi să joace la Tottenham. Eu cred că are calităţi să joace acolo, dar a fost vorba de o strategie managerială a celor de la Tottenham.

Lui i se potriveşte foarte bine Napoli, este o echipă importantă, care se bate în ultimii ani la titlu şi care joacă în cupele europene", a afirmat Badea, înaintea meciului dintre Steaua şi Partizan Belgrad.

Ionuţ Badea este convins că transferul este unul pozitiv pentru pentru naţionala României, dar şi pentru apărătorul de 25 de ani, care "are calităţile, maturitatea şi experienţa necesare" pentru a se impune lângă Vezuviu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑