Căpitanul lui Saint-Etienne, după 3-0 cu ASA: ”Dacă nu facem o prostie la retur, suntem calificați”



 

**VIDEO** Căpitanul lui Saint-Etienne, după 3-0 cu ASA: ”Dacă nu facem o prostie la retur, suntem calificați”

Loic Perrin, căpitanul lui Saint-Etienne recunoaște că cele trei goluri marcate în deplasarea de la Târgu Mureș îi dau prima șansă echipei sale la retur, dar spune că francezii nu vor subestima echipa lui Miriuță.

”Nu putem spune că suntem deja calificați, dar avem un avantaj destul de mare. Dacă nu facem o prostie în meciul retur, avem prima șansă la calificare. Au fost trei goluri foarte foarte frumoase, am insistat pe aceste șuturi de la distanță și ne-a ieșit.

Românii au atacanți care se mișcă destul de repede, au încercat să ne surprindă în dese rânduri, dar am gestionat foarte bine jocul.

La capitolul eficacității, am fost superiori. Când marchezi trei goluri de la distanță, depinde și de talentul superior al jucătorilor, dar și de puțin noroc. Oricum, am avut mai multe ocazii decât ei și am reușit să nu primim gol”, a declarat fundașul francez.

ASA Târgu Mureș a pierdut acasă, cu 0-3, în meciul cu AS Saint-Etienne, din turul trei preliminar al UEFA Europa League, ÎN DIRECT la Digi Sport, după trei superbe reușite din afara careului ale francezilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑