Rezultate surpriza in Liga Campionilor: Chelsea, Arsenal si AS Roma au pierdut; Bayern Munchen, IMPECABILA - VIDEO



030 сентября 2015

Runda cu ghinion pentru echipele englezesti in Liga Campionilor. Chelsea si Arsenal au pierdut in etapa cu numarul 2 din grupe. In schimb, semifinalista de anul trecut, Bayern Munchen a castigat clar, reusind scorul serii, 5 la 0 cu Dinamo Zagreb.

 


Cea mai mare surpriza a zilei, in Liga Campionilor vine din Belarus, unde campioana BATE Borisov a reusit sa obtina toate cele 3 puncte in duelul cu AS Roma. Intr-un meci dramatic, BATE s-a impus cu 3 la 2, dupa ce a avut 3 la 0 pe tabela.

 

In aceeasi grupa E, detinatoarea trofeului, Barcelona s-a chinuit sa o invinga pe Bayer Leverkusen. Farmacistii au condus cu 1 la 0 aproape intreaga partida, dar au cedat pe final, catalanii reusind sa intoarca rezultatul, dupa golurile lui Sergi Robredo si Luis Suarez. O alta infrangere supriza a suferit Arsenal pe teren propriu. Englezii au cedat cu 2 la 3 in fata campioanei Greciei, Olympiakos Piraeus. Tunarii au egalat de doua ori prin  Walcott si Sanchez, dar pe final islandezul Finnbogason a semnat golul victoriei pentru Olympiakos.

 

Tot in grupa F, nemtii de la Bayern Munchen au reusit scorul rundei, umilind-o cu 5 la 0 pe campioana Croatiei, Dinamo Zagreb. Bayern a urcat pe primul loc in grupa, cu maxim de puncte.Si Chelsea Londra a pierdut aseara 3 puncte importante in lupta pentru accederea in optimi, dupa ce a cedat cu 1 la 2 in deplasare cu FC Porto. La golul marcat de Willian pentru englezi, portughezii au replicat prin reusitele lui Andre si Maicon.

 

In aceeasi grupa, ucrainenii de la Dinamo Kiev s-au impus cu 2 la 0 in deplasare cu formatia din Israel, Maccabi Tel Aviv. Gratie succesului, Dinamo a urcat pe primul loc.Lidera in grupa H este Zenit Sankt Petersburg. Rusii au maxim de puncte dupa doua runde, aseara trecand cu greu de campioana Belgiei, Gent, cu scorul de 2 la 1. Dzyuba si Shatov au semnat golurile.

 

In aceeasi grupa, Valencia s-a impus la limita cu 1 la 0, in deplasarea de la Olympique Lyon. In aceasta seara urmeaza sa se desfasoare alte 8 partide din runda a doua a grupelor Ligii Campionilor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑