Echipa olimpică de freeskiing a SUA şi-a prezentat noile echipamente de la Olimpiada de iarnă de la Soci



030 октября 2013

 

O parte din sportivii americani şi-au primit deja echipamentele cu care vor fi îmbracaţi la Olimpiada de iarnă de la Soci. Uniformele au fost prezentate cu mare fast de vedetele sporturilor de iarnă din SUA care evoluează în probele de Freeskiing, care au fost incluse în premieră la o ediţie a Jocurilor Olimpice.

Cu 100 de zile înainte de startul Jocurilor Olimpice de Iarnă, sportivii americani care vor evolua la probele de slopestyle, halfpipe şi skicross şi-au prezentat echipamentele pe care le vor purta la Soci. Aceştia vor participa în premieră la o ediţie a Olimpiadei, după ce probele de freeski au fost incluse în programul Jocurilor în 2011.

"E un sentiment uimitor, să probezi aceste echipamente, o ţinută ca aceasta, având steagul Statelor Unite pe ea. Înţelegeţi ce zic: roşu, alb şi albastru. Sperăm lucrurile să meargă bine şi să ajungem la Soci să ne reprezentăm ţara şi să luptăm pentru medalia olimpică. Toate aceste lucruri îţi oferă un mic sentiment de furnicături în interior, fluturi în stomac", a declarat campionul mondial la slopestyle, Tom Wallisch.

Echipamentele au fost prezentate de aşa sportivi precum schioarea Maddie Bowman, medaliată cu aur în acest an la X Games, Devin Logan, care va concura la slopestyle şi John Teller, care practică ski cross-ul.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑