Au castigat, chiar daca nu au impresionat. Bayern Munchen a obtinut o victorie chinuita pe terenul gruparii Hertha Berlin




Au castigat, chiar daca nu au impresionat. Bayern Munchen a obtinut o victorie chinuita pe terenul gruparii Hertha Berlin, scor 1 la 0, si conduce in campionatul Germaniei. In Anglia, portarul roman al echipei Sunderland, a facut un meci superb cu Chelsea.


Bayern Munchen a dictat jocul in partida de pe Olimpiastadion, din Berlin. Hertha, inchisa in aparare, iesea rar din jumatatea sa de teren. Bavarezii au reusit sa inscrie in minutul 27, prin Arjen Robben, la capatul unei combinatii impresionante. 

 

In repriza secunda Bayern a avut emotii, echipa gazda fiind periculoasa in fata portii lui Neuer. Meciul s-a incheiat cu scorul de 1 la 0 in favoarea bavarezilor, care conduc in Bundesliga, cu 33 de puncte. Trupa lui Pep Guardiola are, la moment, cea mai buna aparare din Europa. Bayern a incasat doar 3 goluri in cele 13 etape de campionat. Tot aseara, portarul roman al formatiei Sunderland, Costel Pantilimon, a facut un meci fabulos cu liderul Chelsea. Partida s-a incheiat cu scorul de 0 la 0, iar Pantilimon a devenit primul portar care nu a incasat gol de la gruparea londoneza in acest sezon. Chelsea ocupa locul intai in Premier League, cu 33 de puncte, iar Sunderland e abia pe pozitia a 13-a, cu 14 puncte.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: bayern munchen, Hertha Berlin, chelsea,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑