Perechea care a câştigat concursul de dans la Campionatul European de patinaj artistic



 

Rusia s-a clasat pe primul loc la Campionatul European de patinaj artistic după numărul de medalii câştigate. În ultima zi a competiţiei de la Bratislava, Tatiana Volosojar și Maksim Trankov au câştigat aurul la proba de perechi, iar Gabriella Papadakis şi Guillaume Cizeron s-au impus la proba de dans.

Perechea formată din Gabriella Papadakis şi Guillaume Cizeron a câştigat concursul de dans la Campionatul European de patinaj artistic de la Bratislava.

Cei doi francezi au dominat concursul, fiind pe primul loc după programul scurt. Ei au fost cei mai buni şi în programul liber. Papadakis și Cizeron mai câștigaseră titlul continental și la ediția precedentă a competiției.

Italienii Anna Cappellini și Luca Lanotte au ocupat poziția a doua, iar rușii Ekaterina Bobrova și Dmitri Soloviev au obținut medaliile de bronz.

Rușii Tatiana Volosojar și Maksim Trankov au devenit campioni europeni la patinaj artistic în concursul de perechi.

Perechea Volosojar/Trankov, campionii olimpici în exerciţiu, au totalizat în clasamentul final 222 de puncte, fiind urmați de germanii Aliona Sacenko și Bruno Massot, dar şi de rușii Evghenia Tarasova și Vladimir Morozov.

Rusia a încheiat pe locul întâi în clasamentul pe medalii, cu două de aur, una de argint și patru de bronz. Franța și Spania au fost la egalitate pe locul secund, fiecare cu câte o medalie de aur.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑