Rio Ferdinand a decis să-şi ÎNCHEIE cariera de fotbalist la vârsta de 36 de ani



foto: telegraph.co.uk

Fundaşul englez, Rio Ferdinand şi-a pus ghetele în cui! Fotbalistul a luat această decizie după o carieră de succes care a durat 18 ani. Ultimul club al lui Rio Ferdinand a fost Queens Park Rangers.

Fundaşul Rio Ferdinand a anunţat că pune capăt carierei de fotbalist la vârsta de 36 de ani. Fostul fundaș al naţionalei Angliei a luat această decizie după ce i-a expirat contractul cu echipa Queens Park Rangers.

După 18 ani de carieră ca fotbalist profesionist, simt acum că este momentul potrivit să mă retrag din sportul pe care îl iubesc. Când aveam 12 ani şi mă jucam cu mingea în Peckham nu visam că voi juca pentru West Ham, că voi fi căpitan la Leeds United, voi câştiga Liga Campionilor cu Manchester United sau voi colabora din nou cu primul meu antrenor, Harry Redknapp, la Queens Park Rangers.

Rio Ferdinand a stabilit în două rânduri recordul pentru cel mai scump jucător englez. Prima dată s-a întâmplat în 2000 când a fost cumpărat de Leeds United de la West Ham United pentru 18 milioane de lire sterline, apoi în 2002 când Manchester United a plătit 30 de milioane de lire sterline pentru a-l lua de la Leeds.

Ferdinand a jucat de-a lungul carierei la trei Campionate Mondiale cu naţionala Angliei şi a câştigat Liga Campionilor cu Manchester United.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑