Bale începe să-și arate valoarea la Real. Două goluri și două pase de gol în meciul cu Sevilla



031 октября 2013

 

></p><p><strong>Indiscutabil, cel mai scump transfer din istoria fotbalului mondial, Gareth Bale (24 de ani), care a fost achiziționat în august de Real de la Tottenham în schimbul a 100 de milioane de euro, începe să-și arate adevărata forță în tricoul madrilenilor.</strong><br><br>Atacantul galez, care a bifat până acum doar cinci prezențe pentru “galactici“ în campionat, și două în Champions League, a fost integralist în victoria contra andaluzilor (7-3, <span style=VIDEO) și a profitat din plin de ocazia ivită.

Mai întâi, Bale și-a trecut rapid numele de două ori pe tabela de marcaj, într-un interval de doar 13 minute. Apoi, Gareth a contribuit din plin și la realizarea altor două goluri ale Realului. I-a întors gestul lui Benzema (53), care-i pasase la deschiderea scorului, după care l-a pus și pe Ronaldo (60) în situația de a marca și portughezul n-a ratat ținta.

“Bale este un fotbalist fantastic, care ne ajută foarte mult, dar este și un băiat foarte de treabă“, a spus Ronaldo, la finalul partidei cu Sevilla.

La rândul său, galezul a spus, pentru site-ul oficial al clubului, că mai are de tras până când va reveni la forma care l-a consacrat.

“Trebuie să mă țin tare și să lucrez din greu pentru a fi 100% din punct de vedere fizic. A fost o noapte mare pentru mine. Sunt foarte încântat mai ales că am evoluat toate cele 90 de minute. Important este că noi am jucat bine, că am câștigat și că am marcat goluri multe. Atmosfera din tribune a fost senzațională“, a conchis Bale.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑