Revenirea lui LeBron James nu a ajutat-o pe Cleveland Cavaliers să obţină prima victorie în noul sezon



031 октября 2014

 

Revenirea lui LeBron James nu a ajutat-o pe Cleveland Cavaliers să obţină prima victorie în noul sezon din NBA. Cavaliers a fost învinsă de New York Knicks la o diferenţă de cinci puncte.

Cleveland Cavaliers a pierdut primul meci din noul sezon din Liga Nord-Americană de baschet, chiar şi cu vedeta LeBron James în teren. Echipa antrenată de David Blatt a fost învinsă de New York Knicks cu scorul de 90-95.

LeBron James a reuşit 17 puncte, 5 recuperări şi 4 pase decisive în primul său meci oficial după revenirea la echipa la care s-a lansat în baschetul mare.

"A fost doar un meci şi trebuie să învăţăm din greşeli. Este bine pentru noi că avem aşa meciuri în primele etape, pentru ca vom avea timp să reparăm greşelile", a spus baschetbalistul LeBron James.

Jucătorul meciului a fost însă baschetbalistul lui New York Knicks, Carmelo Anthony, care a reuşit 25 de puncte.

James va avea şansa să-şi ajute echipa să obţină prima victorie în acest sezon pe 1 noiembrie, atunci când Cleveland Cavaliers va juca împotriva formaţiei Chicago Bulls.

Dallas Mavericks a debutat cu o victorie în noul sezon după ce a învins cu 120-102 Utah Jazz. În aceeaşi zi, Washington Wizards s-a impus cu 105-98 în faţa lui Orlando Magic, în timp ce Minnesota Timberwolves i-a administrat lui Detroit Pistons a doua înfrângere consecutivă, învingând cu 97-91.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑