Australienii, hotărâţi să-şi încânte fanii în finala CM de rugby, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport



031 октября 2015

**VIDEO** Australienii, hotărâţi să-şi încânte fanii în finala CM de rugby, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport

Reprezentativa Australiei poate scrie astăzi, de la ora 18:00, în direct la Digi Sport 1, o nouă pagină de istorie. „Vrem să le dăm fanilor încă un motiv să fie mândri de noi" a declarat, înaintea finalei Cupei Mondiale de rugby, selecţionerul Wallabies.

Australienii s-au pregatit exemplar pentru cel mai important meci al lor din ultimii 12 ani. Wallabies îi vor avea rivali, în finala Cupei Mondiale, pentru prima dată în istorie, pe reprezentanții Noii Zeelande. Adversarii au câștigat trei dintre ultimele patru întalniri și conduc detașat în statistica meciurilor directe. Selecționata Australiei are doar 42 de victorii în 154 de confruntări.

”A fost unul dintre obiectivele noastre să îi facem pe suporterii Australiei să se bucure din nou de joc. Acest lucru este foarte important pentru noi.

A fost extrem de benefic pentru noi și vrem să le oferim mai multe motive să fie mândri de noi”, a declarat Michael Cheika, selecționerul Australiei.

Drew Mitchell este la un eseu distanță de egalarea recordului deținut de neozeelandezul Jonah Lomu. De 15 ori a culcat balonul, în terenul de țintă, legenda All Blacks. Șapte dintre adversarii lui Mitchell cucereau titlul in 2011 - pentru unii, finala din acest an va fi și meciul de retragere.

”Îi vom felicita. Vom da mâna cu ei după meci, pentru tot ce au reușit în carieră, dar nu va fi loc de așa ceva înaintea disputei”, a declarat Drew Mitchell.

Disputa dintre Australia și Noua Zeelandă va fi transmisă astazi, de la ora 18:00, în direct de Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑