Arsenal - Galatasaray 4-1. ”Tunarii” s-au răzbunat pe echipa lui Prandelli pentru eșecul de la Dortmund



02 октября 2014

**VIDEO** Arsenal - Galatasaray 4-1. ”Tunarii” s-au răzbunat pe echipa lui Prandelli pentru eșecul de la Dortmund

Arsenal a făcut uitat eșecul de la Dortmund cu o victorie clară în al doilea meci din faza grupelor - 4-1 cu Galatasaray, într-o partidă în care a strălucit Danny Welbeck.

”Tunarii” au deschis scorul după 22 de minute, când pasa lui Alexis Sanchez l-a găsit excelent pe Welbeck. Internaționalul englez a reușit dubla opt minute mai târziu, când a profitat de greșeala lui Felipe Melo și l-a învins pe Muslera pentru golul de 2-0 (30).

Melo a fost din nou protagonist patru minute mai târziu, cu o intrare brutală la Alexis Sanchez, pentru care a văzut cartonașul galben (34).

Chilianul s-a revanșat cu puțin înainte de pauză, marcând cu un șut plasat la colțul lung al porții lui Muslera (41).

Wellbeck și-a tercut din nou numele pe tabelă în startul reprizei secunde, cu un gol din pasa lui Oxlade-Chamberlain (52). Turcii au redus din diferență cu 30 de minute înainte de final, din penalty - Szczesny l-a faultat pe Burak Yilmaz în careu și a văzut cartonașul roșu.

Același Yilmaz l-a învins pe David Ospina, introdus în poarta lui Arsenal (60). Yilmaz putea reuși ”dubla” în minutul 80, când Ospina a respins spectaculos la lovitura de cap a turcului.

Portarul columbian a repetat intervenția cu trei minute înainte de final, la șutul lui Sneijder, și s-a terminat 4-1 pentru Arsenal.

ECHIPELE

Arsenal: Szczesny - Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Flamini - Oxlade-Chamberlain (Rosicky, 68), Cazorla, Ozil (Wilshere, 77), Alexis Sanchez (Ospina, 62) - Welbeck
Antrenor: Arsene Wenger

Galatasaray: Muslera - Chedjou, Felipe Melo, Kaya - Sari (Bruma, 69), Kurtuluș (Hamit Altintop, 46), Dzemaili, Alex Telles - Sneijder - Yilmaz, Pandev (Umit Bulut, 69)
Antrenor: Cesare Prandelli


În celălalt meci al grupei, Borussia Dortmund a reușit o victorie categorică în deplasare, la Bruxelles, împotriva lui Anderlecht. Immobile a deschis scorul rapid, în minutul 3, iar Adrian Ramos a izbutit o ”dublă”, în minutele 69 și 79.

Alături de Bayern Munchen și de Real Madrid, Borussia este între singurele trei echipe care au debutat cu două victorii în actualul sezon al UEFA Champions League.

></p><p><span style=Clasamentul grupei D după două runde:

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑