Rednic anunţă alte două transferuri la Dinamo: "Lotul nu este definitivat". Decizia în cazul lui Lazăr



03 июля 2015

 

**VIDEO** Rednic anunţă alte două transferuri la Dinamo:

Un fundaş stânga şi un atacant sunt posturile pe care Mircea Rednic aşteaptă întăriri înaintea debutului în Liga 1. Dinamo s-a întors din cantonamentul italian, unde a înregistrat victorii pe linie.

"Câinii" au revenit în ţară din cantonamentul italian, unde s-au impus în toate cele şase amicale, iar Mircea Rednic aşteaptă întăriri pe ultima sută de metri.

În Ştefan cel Mare vor mai ajunge sigur alţi doi jucători, anunţă tehnicianul. Şapte transferuri au făcut alb-roşiii în pauza competiţională.

"Lotul nu e definitivat, mai trebuie să vină un fundaş stânga şi un atacant până luni. Sunt mulţumit de cei care au venit, chiar dacă târziu şi sunt în urmă cu pregătirea, iar primul meci va fi greu. Atacantul care va veni nu este din ţară, este străin", a declarat Rednic, la Aeroportul Henri Coandă.

După ce a fost la un pas de a o părăsi pe Dinamo, Vali Lazăr vrea să demonstreze că merită un loc în primul 11. În ultimul meci de pregătire, mijlocaşul de 25 de ani a marcat de patru ori.

"A fost decizia lui, el a vrut să plece, nu a avut oferte şi normal că l-am primit înapoi. E un jucător care are calităţi şi sper că i-a venit mintea la cap. Totul depinde numai de el", a precizat antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare.

Dinamo va debuta în noul sezon al Ligii 1 duminică, 12 iulie, la Târgu Mureş, unde va înfrunta vicecampioana ASA, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑