Valencia-Rayo Vallecano 4-4. Calificare cu emoții pentru ”lilieci” în optimile Cupei Spaniei



017 декабря 2014

**Valencia-Rayo Vallecano 4-4.** Calificare cu emoții pentru ”lilieci” în optimile Cupei Spaniei

Valencia s-a calificat cu mari emoții în optimile de finală ale Cupei Regelui Spaniei, deși învinsese în tur, pe terenul lui Rayo, cu 2-1. Lucrurile păreau că se simplifică și mai mult după doar 9 minute, când Alcacer a deschis scorul la o acțiune superbă a lui Rodrigo (9).

Jozabed a restabilit însă egalitatea din centrarea lui Embarba (20) și, după doar alte 3 minute, oaspeții au anulat avantajul Valenciei din tur, la reușita lui Pozuelo (23).

Rayo a continuat să fie periculoasă, iar Jonathan Pereira a făcut 3-1 (38) pentru echipa care, în urmă cu doar 3 zile, pierdea clar pe Mestalla, în întâlnirea din campionat.

Nuno Espirito Santo a făcut nu mai puțin de trei schimbări la pauză, iar Piatti a readus-o pe Valencia în joc chiar în primul minut din repriza secundă: Morcillo a deviat în propria poartă (46), însă „liliecii” mai aveau nevoie de un gol pentru a merge mai departe.

Situația s-a complicat din nou pentru gazde după o oră de joc, când Embarba a marcat al patrulea gol al lui Rayo (61). Valencia a primit astfel tot atâtea goluri cât a primit în toate cele 8 meciuri jucate în campionat, pe Mestalla.
Paco Alcacer a micșorat din nou diferența, după ce a trimis în poartă balonul care a ricoșat din bară, la șutul lui Rodrigo de Paul (65). Golul calificării a fost reușit, până la urmă de Rodrigo, la o ieșire destul de hazardată a lui Cristian Alvarez (72).

Rodrigo și-a lăsat apoi echipa în 10, după ce a văzut direct cartonașul roșu, într-o partidă extrem de tensionată, în care arbitrul a arătat nu mai puțin de 7 cartonașe galbene. Valencia merge mai departe în optimi, acolo unde o așteaptă pe Espanyol, care însă mai are de jucat returul cu Alcoyano. În tur, catalanii au câștigat cu 2-0.

ECHIPELE

Valencia: Yoel - Joao Cancelo (Rodrigo de Paul, 46), Mustafi, Vezo, Orban - Parejo, Augusto (Piatti, 46), Andre Gomes - Rodrigo, Alcacer, Gil (Negredo, 46)
Antrenor: Nuno Espirito Santo

Rayo: Alvarez - Quini, Morcillo, Nacho Martinez (Tito, 64) - Embarba, Jozabed, Baena, Pozuelo (Leo Baptistao, 78), Moreno - Jonathan Pereira (Amaya, 70), Lica
Antrenor: Paco Jemez

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑