Zimbru Chişinău şi-ar putea întări lotul cu doi fotbalişti, unul dintre care e din Portugalia



020 августа 2014

 

Zimbru Chişinău şi-ar putea întări lotul cu doi fotbalişti. Galben-verzii sunt aproape de a semna cu jucătorul selecţionatei de tineret a Moldovei, Cătălin Carp şi cu un fotbalist din Portugalia. Lusitanul ar putea debuta pentru Zimbru joi, în meciul de la Chişinău cu PAOK Salonic din play-off-ul Ligii Europei.

Cătălin Carp ar putea semna zilele următoare cu formaţia Zimbru Chişinău. Mijlocaşul de 20 de ani este dorit de conducerea clubului şi se antrenează împreună cu galben-verzii. În ultimii 2 ani şi jumătate, Carp a evoluat pentru echipele de tineret ale formaţiei Dinamo Kiev. Recent, el a fost în probe la gruparea spaniolă Getafe, însă a refuzat să semneze un contract.

"Sunt discipolul şcolii Zimbru. Ei mi-au dat o şansă ca după selecţionata să ma antrenez aici. Dacă nu o să am propuneri, atunci o să semnez cu ei", a menţionat fotbalistul Cătălin Carp.

Mamadou Diallo este un alt jucător care ar putea fi transferat la Zimbru. Mijlocaşul de bandă în vârstă de 19 ani este originar din Guineea, dar de mai mulţi ani locuieşte în Portugalia. Diallo a câştigat în sezonul trecut titlul de campion în Portugalia cu echipa de tineret a formaţiei Braga.

"Îmi doresc să joc pentru această echipă, deoarece totul îmi place aici: antrenamentele pentru pregătirea fizică, lecţiile de tactică, condiţiile sunt foarte bune. Sunt la o echipă ambiţioasă, pe care vreau să o ajut", a zis mijlocaşul Diallo.

"Suntem interesaţi de serviciile acestor jucători. Ei sunt tineri şi de perspectivă, contăm pe ei. Nu pot să spun sigur că vor fi în echipă, însă cred că în timpul apropiat totul se va decide", a dat asigurări antrenorul Zimbru, Oleg Kubarev.

Diallo ar putea juca pentru Zimbru în meciul de joi cu PAOK Salonic din prima manşă a play-off-ului Ligii Europei. Conducerea galben-verzilor aşteptă cazierul juridic al fotbalistului portughez pentru a-l putea legitima. Mamadou Diallo l-ar putea înlocui pe Alexandru Dedov, care nu va juca în partida de la Chişinău, deoarece este suspendat.

Meciul dintre Zimbru şi PAOK se va juca joi, cu începere de la ora 21:05.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑