Începe lupta pentru grupele Ligii Campionilor! Ce meciuri se vor juca în această seară



020 августа 2014

 

Începe lupta pentru grupele Ligii Campionilor! Primele meciuri din play-off-ul competiţiei vor avea loc în această seară. Steaua Bucureşti va juca pe teren propriu cu Ludogorets, iar Arsenal Londra va întâlni într-o altă partidă, în deplasare Beşiktaş Istanbul.

Ludodorets a învins cu 2-0 rivala ŢSKA Sofia în ultima etapă din campionatul Bulgariei. Adversara Stelei şi-a menajat mai mulţi jucători de bază înainte de partida tur cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor. Bulgarii au urmărit şi meciul campioanei României din ultima etapă, în care Steaua a umilit echipa Pandurii cu 6-0. De partea cealaltă, roş-albaştrii au parte de ghinion înainte de confruntarea cu Ludogorets.

Antrenorul grupării din Ghencea nu va putea conta pe căpitanul Cristian Tănase, care a suferit o accidentare. Chiar şi aşa, steliştii speră la un rezultat bun în partida de pe Naţional Arena.

"Dacă vom juca la intensitate maximă şi cu agresivitate cu siguranţă vom domina meciul şi vom marca goluri", a spus antrenorul Stelei, Constantin Gîlcă.

"Avem potenţial şi suntem bine pregătiţi. Sper să facem un meci foarte bun şi să obţinem o victorie pe teren propriu", a menţionat fundaşul Stelei Lukasz Szukala.

Partida dintre Steaua şi Ludogorets se va disputa astăzi, cu începere de la ora 21:45 de minute. Pe lângă meciul de la Bucureşti, în această seară vor mai avea loc încă patru partide din play-off-ul Ligii Campionilor. Cele mai tari meciuri se anunţă a fi Beşiktaş - Arsenal şi Napoli - Athletic Bilbao. În alte două meciuri, Bayer Leverkusen se va duela cu Copenhaga, iar Red Bull Salzburg cu Malmo.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑