Neymar ar putea juca în partidele următoare din Campionatul Spaniei



020 декабря 2014

 

Unul dintre golgheterii Barcelonei din acest sezon, Neymar, s-a refăcut după accidentarea suferită în meciul cu PSG din Liga Campionilor. Conform antrenorului Luis Enrique, el ar putea juca în partida de sâmbătă din campionat, cu Cordoba. Neymar s-a accidentat cu zece zile în urmă la gleznă. 

"El s-a pregătit alături de echipă, asta înseamnă că este apt pentru acest meci. Dacă va fi inclus în lot, atunci are şanse mari de a juca", a declarat antrenorul Barcelonei, Luis Enrique. 

Barcelona este pe locul doi în Primera Division, fiind la patru puncte în spatele liderului Real Madrid. Luis Enrique a declarat că şi-ar fi dorit să termine anul pe primul loc, însă deja este imposibil.

"Desigur, îmi doream să încheiem anul pe primul loc în Campionatul Spaniei, dar există o altă echipă care este mai sus decât noi. Asta înseamnă că nu ne rămâne decât să ne îmbunătăţim jocul până la finalul anului", a mai adăugat Enrique. 

Barcelona va juca sâmbătă seara cu Cordoba pe Camp Nou, iar Real nu va evolua în această rundă pentru că va disputa finala Mondialului Cluburilor cu San Lorenzo. 

Astfel, în cazul unei victorii, Barcelona se va  apropia la un punct de galactici. Etapa a 16-a din Campionatul Sapniei va fi ultima din 2014.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑