Iuliu Mureșan explică secretul succesului la CFR: "Colaborez cu Miriuță mai bine decât cu oricine!"



022 сентября 2014

 

**VIDEO** Iuliu Mureșan explică secretul succesului la CFR:

CFR Cluj are o serie impresionantă de 5 victorii în Liga 1, iar această performanță a adus echipa ardeleană pe locul 2, la doar două lungimi de liderul Steaua.

Feroviarii au impresionat în ultima perioadă, după ce în startul campionatului fuseseră învinși de deținătoarea titlului chiar în propriul fief.

Chiar dacă la un moment dat se gândeau la o clasare între primele 5 locuri la finalul campionatului, șefii de la Cluj își propun obiective mai îndrăznețe:

"Fiind pe locul 2 ne gândim și noi la titlu, dar nu este obiectivul nostru. Când am plecat la drum, la începutul campionatului am încercat să facem o echipă care să fie mai bună decât anul trecut. Am fixat un obiectiv, locurile 1-5.", a declarat Iuliu Mureșan, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

Președintele trupei din Gruia îl laudă de Vasile Miriuță, alături de care consideră că poate relua șirul succeselor din ultimul deceniu.

"Echipa se pliază foarte bine pe stilul de antrenor al lui Vasile Miriuță și se pare că am reușit acest lucru. El pregătește foarte bine echipa fizic, tactic, are multă determinare. Colaborez foarte bine cu Miriuță, cum nu am colaborat cu niciun alt antrenor.", este de părere Iuliu Mureșan

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑