Dinamo îl așteaptă pe Andrei Marc, dar are și o soluție de rezervă: Lucian Goian poate reveni gratis!



027 января 2015

 

Dinamo îl așteaptă pe Andrei Marc, dar **are și o soluție de rezervă:** Lucian Goian poate reveni gratis!

Fundașul central Andrei Marc (21 de ani), unul dintre cei mai râvniți jucători din Liga 1, este liber de contract și aşteapta rezultatul ultimului recurs al Ceahlăului, de săptamâna viitoare, pentru a putea semna cu Dinamo.

Internaționalul Andrei Marc nu duce lipsă de oferte, dar gândul său este deja la echipa din Ștefan cel Mare, unde Mihai Teja îl dorește insistent: "Am mai multe oferte, printre care și de la Dinamo. Iau în calcul varianta, sunt mulți tineri acolo, mi-ar conveni să fac parte din echipă”, a declarat Marc la Digi Sport.

Dar Marc nu este singura solutie pentru apărarea lui Dinamo! Oficialii alb-roşiilor vor sa parafeze şi transferul lui Lucian Goian (31 de ani) de la formaţia chineză Beijing Baxy. Goian a mai evoluat în Ştefan cel Mare între 2004 şi 2006 şi din 2007 până în 2010.

În 2010, el a plecat liber de la Dinamo pentru a semna cu Astra, unde a jucat vreme de două sezoane. A primit apoi o ofertă din China, de la Tianjin Teda, care l-a vândut după un singur an la Beijing Enterprises (februarie 2013). După doi ani, Goian a devenit liber de contract.

Fără să joace în reprezentativa mare a României, fratele lui Dorin Goian a strâns 12 de selecții la naționala de tineret și cota sa de piață în acest moment este de 525.000 de euro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑