EXCLUSIV Gestul lui Tănase, de neacceptat pentru Negoiţă: "La Dinamo, zbura în tribună"



028 марта 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Gestul lui Tănase, de neacceptat pentru Negoiţă:

Gestul lui Cristi Tănase, care a scuipat în direcţia fanilor la pauza meciului Steaua - Viitorul, este inacceptabil şi ar trebui pedepsit, consideră finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă.

Într-un interviu acordat ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, Negoiţă a precizat că dacă un jucător al alb-roşilor ar fi avut o reacţie asemănătoare, ar fi fost imediat suspendat de club.

"Dacă un jucător de la Dinamo ar face treaba asta, ar zbura direct în tribună. Nu ar mai intra în lot, oricine ar fi el. Jucătorii trebuie să înţeleagă faptul că pe ei i-au făcut mari suporterii şi presa. Nu există doar partea bună a lucrurilor, mai ales când suporterii au dreptate", a precizat Ionuţ Negoiţă.

În acelaşi timp, oficialul "câinilor" a insistat că jucătorii români trebuie să-şi schimbe atitudinea şi să profite de orice şansă pe care o au de a evolua la echipele importante.

"Cine joacă la Dinamo trebuie să o facă la modul foarte hotărât, nu să fie mulţumit să îl cunoaşte lumea pe stradă sau că îi mai ia presa un interviu. Nu avem nevoie de caractere de genul ăsta. Avem nevoie de jucători care să îşi dorească să joace meci de meci, care să fie supăraţi când pierdem, să nu doarmă două zile. Să fie supăraţi şi după ce am bătut cu 2-0, dar să se gândească la faptul că mai puteau să marcheze. De asta avem nevoie.

Avem o serie de jucători care, într-adevăr, au nevoie de timp pentru a se lega şi pentru a forma o echipă, însă sunt şi jucători care trebuie să-şi revizuiască atitudinea. Niciun club, mai ales cluburile mari, nu stă într-un singur jucător, asta nu înţeleg ei. Nu sunt ei, vin alţii, care ştiu să aprecieze o şansă", a explicat Negoiţă.

După incidentul de la meciul cu Viitorul, Tănase şi-a cerut scuze, prin intermediul site-ului oficial al Stelei, însă gestul său a fost criticat de mai mulţi foşti jucători ai echipei din Ghencea, printre care Ilie Dumitrescu sau Marius Baciu, şi, potrivit lui Ion Crăciunescu, decarul roş-albaştrilor riscă şi o suspendare.

Prin vocea preşedintelui Valeriu Argăseală, liderul din Liga I l-a apărat pe Tănase şi a lăsat de înţeles că jucătorul nu va fi sancţionat pentru gestul său.

"Nu cred că cineva ar putea să-şi închipuie că un jucător poate fi înjurat încă din primul minut al unui meci. Probabil că oamenii au anumite frustrări, pe care vor să şi le manifeste pe stadion, împotriva unui jucător. Nu cred că asta e atitudinea corectă.

Vreau să spun că revenirea echipei de după meciul cu Pandurii i se datorează în mare măsură lui Cristi Tănase. Este un carcater puternic, un om dedicat echipei şi, mai presus de orice, este un lider. Nu trebuie supus oprobriului public", a spus Argăseală, la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑