Înfrângere dramatică pentru Boston Bruins în Liga Nord-Americană de hochei



Foto: nhlwallpapers10.net

Câştigătoarea Cupei Stanley din 2011, Boston Bruins, a fost învinsă pe teren propriu în prelungiri de formaţia Anaheim Ducks cu scorul de 3-2.

Cele două formaţii au marcat câte o dată în a doua perioadă a meciului. Jucătorul lui Boston Bruins, Maroon a deschis scorul, iar Spooner a egalat peste câteva minute.

Anaheim Ducks a preluat conducerea în a treia perioadă, după reuşita lui Eriksson, însă gazdele au egalat în ultimul minut, prin Perry.

Meciul a ajuns în prelungiri, iar echipa oaspete a fost mai bună şi a înscris golul victoriei prin Getzlaf.

În urma acestei victorii, Anaheim Ducks şi-a consolidat poziţia de lider în Conferinţa de Vest, în timp ce Boston Bruins este pe locul nouă în Conferinţa de Est, însă păstrează şanse mari la calificarea în play-off.

Un alt meci tensionat s-a jucat între Tampa Bay şi Nashville Predators. Ultima s-a impus cu scorul de 3-2. Golul victoriei a fost marcat de Santorelli în a doua perioadă.

Într-o altă partidă, Los Angeles Kings a învins în deplasare New York Islanders cu 3-2, iar Washington Capitals s-a impus cu acelaşi scor în faţa formaţiei New Jersey Devils.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑