Șahtior se bate pentru optimile UCL cu Real și PSG: "Noi nu ne permitem să aruncăm cu banii"



028 августа 2015

 

**VIDEO** Șahtior se bate pentru optimile UCL cu Real și PSG:

Mircea Lucescu s-a calificat cu noroc în grupele UEFA Champions League, după meciul cu numărul 200 în cupele europene pentru român, dar șansa lui Șahtior Donețk a dispărut în momentul tragerii la sorți.

"Minerii" sunt în grupa A, alături de PSG, Real Madrid și Malmo și Il Luce a vorbit pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii Digi Sport Special, despre șansele pe care le are să ajungă în fazele eliminatorii ale UCL, dar și despre situația critică din Ucraina.

"Nu pot spune că am avut ghinion. Și Malmo o să fie o echipă înaltă. Sper să profităm de momentul lui Real Madrid, a schimat antrenorul. Nu e ușor să pui la punct o echipă. Sunt echipe care își permit să arunce cu banii. Noi nu ne permitem acest lucru, ne-am hazarda.

Nu știu dacă ne putem bate la calificare. Vom vedea. Mă aștept și la două-trei penalty-uri împotriva noastră, dacă vom fi competitivi. dacă nu, nu se va întâmpla nimic.

Nu avem suporteri, teren, baze de pregătire. Nu merită să faci investitii când nu ai stadion, suporteri. E important să crești jucători ucraineni, care nu sunt legați de o situație financiară. Ei suportă mai ușor situația", a declarat Lucescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑