Mircea Lucescu explică situația Stelei: "A făcut bani, dar asta nu poate merge la infinit"



028 августа 2015

 

**VIDEO** Mircea Lucescu explică situația Stelei:

Steaua și Astra au fost și ele eliminate din cupele europene, după ASA Târgu Mureș și FC Botoșani, și fotbalul românesc trece printr-un moment critic: pentru prima oară de când a apărut sistemul cu grupe în UCL și EEL, România nu are nicio reprezentantă la acest nivel.

Mircea Lucescu a vorbit într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Digi Sport Special despre declinul fotbalului nostru și despre situația Stelei, club care nu s-a calificat în grupele europene pentru prima oară după 11 ani.

"E greu de apreciat. Nu face bine imaginii fotbalului românesc în Europa. E un regres teribil. Aveam acum 7-8 ani 5 echipe, acum nu avem niciuna. Ne dă de gândit acest lucru. Problema e că nu se întrevede nimic în spatele acestei situații. Nu se vede nicio echipă care să iasă în față.

Steaua a profiotat de multe ori de situația adversarilor din campionat, nu a avut oponenți în campionat, și-a permis să vândă, a făcut bani, dar asta nu poate merge la infinit. Lipsa adversarilor din campionat a contat. Au dispărut branduri românești, trebuie ani multi ca în zonele respective să se facă performanțe,. Au apărut echipe nici nu stiu de unde care nu pot ajuta fotbalul", a declarat Il Luce.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑