Eliminarea Astrei din Europa poate avea consecinţe dramatice: "Sunt probleme mari"



028 августа 2015

 

**VIDEO** Eliminarea Astrei din Europa poate avea consecinţe dramatice:

Astra Giurgiu a ratat şansa de a se califica pentru al doilea an la rând în grupele Europa League. Liderul din România a pierdut returul cu AZ Alkmaar, scor 0-2, iar finalul prezenţei în cupele europene ar putea avea consecinţe dramatice pentru echipa antrenată de Marius Şumudică.

"Sunt nişte lucruri de care nu vreau să vorbesc foarte mult, pentru că nu are rost să căutăm scuze acum. Sunt foarte multe probleme în momentul de faţă şi nu aş vrea să le dezvolt. Cu siguranţă ratarea calificării va accentua problemele. Sunt probleme mari. La ce probleme sunt, jucătorii Astrei sunt eroi dacă ţinem cont unde au ajuns. Să fii pe primul loc şi să ajungi la 10 minute de calificare e greu", a declarat antrenorul giurgiuvenilor, la Digi Sport.

Şumudică a recunoscut că Astra se baza pe banii care ar fi urmat să vină din participarea în grupe. "Lucrurile vor fi foarte, foarte greu de gestionat. Este o pierdere enormă pentru noi", a precizat tehnicianul.

În privinţa partidei, antrenorul liderului din Liga 1 a admis că AZ a fost echipa mai bună şi că a meritat calificarea. De asemenea, Şumudică a acuzat din nou subţirimea lotului.

"Mă aşteptam la altceva. Am jucat prost, fără pic de agresivitate, nu am ştiut să gestionăm anumite faze. Am ajuns în minutul 80 cu 0-0 nemeritat, pentru că ei au avut mai multe ocazii. Nu am arătat bine din punct de vedere fizic şi consider că e o calificare meritată pentru AZ.

Nu am putut pune presiune şi nici să fim foarte agresivi. Alibec nu a fost 100%, avea o contractură şi nu putea face un sprint. A trebuit să-l înlocuiesc cu Boldrin, care avea o fractură de os zigomatic, a jucat tumefiat, nu poate să pună nici masca pe faţă. Din punct de vedere al lotului suferim şi e foarte greu să facem faţă.

Au fost mult peste noi, din punct de vedere al agresivităţii, fizic. Ducem lipsa nu numai numerică, ci şi calitătivă de jucători. E destul de greu. Mă aşteptam la mai mult de la unii dintre jucătorii mei, Chiar am arătat rău din punct de vedere ofensiv.

Am avut în faţă o echipă agresivă, o echipă tânără, o echipă mult mai proaspătă decât noi. Noi jucăm din trei în trei zile, ei abia au început campionatul. Noi tragem de jucătorii ăştia de o lună şi jumătate.

Obiectivul meu nu a fost să mă calific în grupe, ci să termin în primele trei şi să ajungem cât mai departe în Europa. Păcat că n-am reuşit, că am fost foarte aproape", a spus Marius Şumudică.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑