Steaua joacă primul amical din Antalya, cu Sturm Graz, LIVE pe Digi Sport 1. "Suntem cei mai buni din România"



030 января 2015

 

**Steaua joacă primul amical din Antalya, cu Sturm Graz,** LIVE pe Digi Sport 1.

Steaua întâlneşte o fostă rivală de-a lui Dinamo, în primul amical din Antalya. Roş-albaştrii vor da piept cu Sturm Graz, într-un meci transmis în direct de Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 19:00.

Campioana a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru returul campionatului. Costel Gâlcă a stabilit patru amicale în cantonamentul din Antalya - primul este cu Sturm Graz, mâine, de la ora 19:00.

Roş-albastrii sunt angrenaţi pe trei fronturi pe plan intern - sunt pe primul loc în Liga 1, joacă împotriva Astrei în semifinalele Cupei Ligii şi întâlnesc Petrolul în penultimul act al Cupei României.

"Îmi doresc să luăm toate trofeele, dar cred că cel mai important este campionatul, după care Cupa României şi Cupa Ligii", a declarat Alin Toşca.

În Spania, Steaua a jucat două amicale, cu Biel Bienne şi Borussia Dortmund. Alin Toşca a fost titular în ambele şi speră că l-a convins pe Gâlcă.

"Suntem la Steaua Bucureşti, cea mai bună echipă din România. Este normal să fie greu şi este bine să avem concurenţă pe post. Acum, cine se va pregăti cel mai bine şi cine va considera antrenorul că va fi mai în formă acela va juca", a adăugat fundaşul stânga.

Steaua - Sturm Graz e sâmbătă, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro, dar şi pe telefonul mobil, pe m.digisport.ro.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑