Sevilla - Valencia 1-0. Antrenorul "liliecilor" a demisionat la finalul meciului



030 ноября 2015

 

**VIDEO** Sevilla - Valencia 1-0. Antrenorul

Sevilla s-a apropiat la un singur punct de Valencia, în clasamentul din La Liga, după victoria din meciul direct. Andaluzii s-au impus cu 1-0, la capătul unui meci în care oaspeţii au avut doi eliminaţi. La finalul partidei, antrenorul "liliecilor", Nuno Espirito Santo, şi-a dat demisia.

Deţinătoarea trofeului Europa League a controlat in totalitate partida cu Valencia şi a obţinut a cincea victorie consecutivă pe teren propriu.

Llorente a irosit ocaziile primei reprize. Mai întâi, un şut ratat la centrarea lui Mariano, pentru ca apoi lovitura sa de cap să fie scoasă de Ryan.

Valencia a ramas în inferioritate, după ce Cancelo a văzut al doilea galben, iar reduta "liliecilor" a cazut în debutul părţii secunde.

Banega l-a găsit cu o pasă de excepţie pe Escudero, care a înscris din voleu primul sau gol in tricoul Sevillei.

Valencia a terminat meciul în nouă jucatori. Javi Fuego a fost şi el eliminat pentru două galbene, dar tabela a rămas neschimbată.

"Liliecii" se pregătesc acum de partida cu liderul Barcelona, din etapa urmatoare, dar trebuie să se descurce în meciul cu echipa momentului fără antrenorul Nuno Espirito Santo, care şi-a anunţat plecarea de pe Mestalla.

Sevilla: Sergio Rico - Mariano, Rami, Kolodziejczak, Sergio Escudero (Krohn-Dehli 83) - N'Zonzi, Krychowiak - Vitolo, Banega, Konoplyanka (reyes 86) - Llorente (Immobile 69)

Antrenor: Unai Emery

Valencia: Ryan - Joao Cancelo, Aderllan Santos, Abdennour, Gaya - perez (Feghouli 63), Javi Fuego, Danilo Barbosa, Parejo, Santi Mina (Ruben Vezo 46) - Paco Alcacer (Bakkali 79)

Antrenor: Nuno Espirinto Santo

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑