România - Slovenia 0-3. Eşec în grupa B a Ligii Europene



031 июля 2015

**România - Slovenia 0-3.** Eşec în grupa B a Ligii Europene

Naţionala de volei a României a fost învinsă cu 3-0 de Slovenia, într-un meci din cadrul grupei B a Ligii Europene. Tricolorii îşi pot lua revanşa sâmbătă, de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 2.

Încă un eşec pentru naţionala masculină de volei a României în Liga Europeană. Echipa antrenată de Dan Pascu nu a reuşit să profite de avantajul terenului propriu şi a cedat categoric în faţa liderului grupei B, Slovenia.

Deşi au început bine şi au condus în câteva rânduri pe tabelă, "tricolorii" nu au reuşit să menţină ritmul şi au cedat primul act cu 14-25. Slovenii au făcut legea şi în următoarele două seturi, pe care le-au câştigat la 22 şi la 17.

Pentru România este al cincilea eşec în această ediţie a Ligii Europene, dar primul pe teren propriu.

"Se pare că am respectat prea mult această echipă a Sloveniei. Ştiam că este o echipă puternică şi cred că s-a văzut şi astăzi că e o echipă omogenă, cu jucători de valoare", a declarat Dan Pascu, la finalul meciului.

Selecţionerul Dan Pascu a găsit punctul slab al "tricolorilor".

"Preluarea din serviciu. Acest element se pregăteşte la echipele de club, nicidecum la naţională. La naţională este prea scurtă perioada pentru a îmbunătăţi acest lucru", a explicat Pascu.

România are şansa să-şi ia revanşa în faţa Sloveniei mâine, de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 2.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑