Va reuşi Zimbru să invingă după şase remize? Avancronica meciurilor etapei a 11a- din Divizia Naţională



Vă propunem avancronica meciurilor etapei a 11-a din Divizia Naţională la fotbal.

Sâmbătă, 1 octombrie.

Milsami-Ursidos - FC Costuleni, 15.00 (Orhei)

Arbitru - Petru Stoianov.

Etapa debutează la Orhei cu meciul formaţiilor care evoluiază pe acelaşi stadion. Milsami-Ursidos porneşte va favorită, mai ales şi după situaţia din clasament. Echipa lui Gabi Stan ocupă locul 6 cu 14 puncte, iar FC Costuleni este ultima cu 4 puncte. Orheenii au pierdut etapa trecută cu Dacia, iar FC Costuleni a remizat cu Zimbru. Interesant este că FC Costuleni nu a obţinut nici o victorie până acum. Preşedintele celor de la FC Costuleni Iurie Chirinciuc a afirmat că echipa sa va face zile fripte. Pronosticul începe să prindă contur. FC Costuleni a jucat bine cu Dacia şi Zimbru.

Campionatul trecut Milsami-Ursidos s-a distrat cu FC Costuleni. Formaţia pregătită la acea vreme de Ştefan Stoica au trecut cu 7:0, 2:0 şi 3:0.

Milsami-Ursidos porneşte cu prima şansă, deoarece luptă în continuare pentru un loc de Liga Europei. Antrenorul Gabi Stan a declarat că echipa sa nu dezarmeză şi speră în continuare. De partea cealaltă FC Costuleni nu îşi permite să piardă puncte, dacă doreşte să nu retrogradeze. Va reuşi oare FC Costuleni să obţină prima victorie, sau trupa din Orhei îşi va trece în cont alte trei puncte. Răspunsul îl vom afla după meci.

Academia UTM - Dacia, 15.00 (Complexul UTM)

Arbitru - Ghenadie Crasnoşan

Partidă de care pe care în capitală. Academia care încet dar sigur dă semne de viaţă, întâlneşte Dacia lui Igor Dobrovolskiy. Studenţii vin după egalul de la Tiraspol cu Sheriff, şi sunt optimişti. De partea cealaltă Dacia vine după 5 victorii consecutive, şi speră la alte trei puncte. Lupii galbeni s-au apropoait la un punct de Sheriff, şi nu îşi permite să piardă puncte preţioase. Interesant este faptul că Academia nu a adunat nici o victorie în cele 10 runde de campionat.

Campionatul trecut Daci a obţinut 7 puncte din 9 cu Academia UTM. Campionii au remizat în etapa a 3-a cu studenţii 0:0. După care Dacia a învins următoarele două meciuri cu 3:1 şi 2:0.

Şansele sunt egale în acest meci. Ambele echipe sunt în formă maximă înaintea etepei de sâmbătă. Interesant este că Dacia a marcat un gol în ultimele două meciuri. Dacia are două victorii în deplasare, în timp ce Academia a fost învinsă acasă doar de FC Tiraspol.

Nistru - Sheriff, 15.00 (Călărăşeuca)

Arbitru - Gabriel Tupicico.

Meciul etapei are loc la Călărăşeuca. Nistru primeşte vizita tiraspolenilor de la Sheriff. Echipa lui Vitalie Raşchevici vine după o remiză acasă cu Academia şi are ca obiectiv câştigarea celor trei puncte. Sheriff este lidera clasamentului cu 24 de puncte. Viespele au cel mai bun atac cu 23 de goluri marcate. De partea cealaltă Nistru vine după o victorie la masa verde cu Olimpia. Otăcenii ocupă la moment locul 8 cu 13 puncte.

Sezonul trecut Sheriff nu a avut probleme cu Nistru. Tiraspolenii au învins cu 1:0, 3:0 şi 3:1.

Nistru are un joc bun pe teren propriu. Otăcenii au fost învinşi doar de Iskra-Stal acasă. În rest elevii lui Lilian Popescu s-au descurcat onorabil cu orice adversar. Îndiferent dacă a fost Milsami-Ursidos, Zimbru sau CSCA-Rapid. Partida se anunţă a fi interesantă. Mai ales că Sheriff nu a suferit nici o înfrângete până acum. Viespele au câştigat în deplasare pe FC Tiraspol, Olimpia şi Milsami-Ursidos.

CSCA-Rapid - Olimpia, 15.00 (Ghidighici)

Arbitru - Gheorghe Malinovschii.

Duelul echipelor ghinioniste are loc la Ghidighici. Două formaţii care au acuzat dur arbitrajul în ultima vreme, se întâlnesc în meci direct. Olimpia vine după scandalul de după meciul cu Nistru când a părăsit şi a fost învinsă la masa verde cu 0:3. Olimpia nu a reuşit să învingă de pe 23 iulie, când în prima partidă a dispus cu 1:0 de FC Tiraspol. Bălţenii ocupă locul 11 cu doar 6 puncte, iar CSCARapid ocupă locul 9 cu 8 puncte. Etapa trecută CSCARapid a fost surclasată de Iskra-Stal cu 0:4.

Sezonul trecut Olimpia a trecut fără problele de CSCA-Rapid. Bălţenii au trecut cu 3:0, au remizat 1:1, şi au învins din nou cu 2:1.

Confruntarea se anunţă a fi interesantă. CSCARapid doreşte să obţină a doua victorie pe teren propriu, iar Olimpia caută primul succes în deplasare. Bălţenii au fost învinşi pe teren străin de Zimbru şi Dacia, iar rapidiştii au bătut acasă doar pe Academia UTM Chişinău.

FC Tiraspol - Iskra-Stal, 17.00 (Complexul Sheriff)

Arbitru - Dumitru Muntean.

Derbyul echipelor din stânga Nistrlui, le va opune faţă în faţă pe FC Tiraspol şi Iskra-Stal. Râbniţenii îşi revin din pumni după startul dezastruos de sezon. Echipa lui Iurie Blonari a obţinut două victorii consecutive, care a permis Iskrei să urce pe locul 5 în campionat. Echipa lui Maxim Antoniuc şi compania a adunat 15 puncte până acum. De partea cealaltă FC Tiraspol vine după înfrângerea cu Sfîntul Gheorghe. Elevii lui Vlad Goian totuşi se menţin pe locul 4, la fel cu 15 puncte.

Campionatul trecut FC Tiraspol şi Iskra-Stal au luptat fără compromis pentru punctele puse în joc. Râbniţenii au câştigat primul joc cu 4:2, după care combatantele au remizat 0:0. În ultima partidă din sezonul trecut Iskra a învins în deplasare cu 2:1.

Şansele sunt egale în acest duel. FC Tiraspol are un joc mai bun acasă. Orăşenii au fost învinşi doar de Sheriff. De partea cealaltă şi Iskra începe să convingă în deplasare, iar victoria de la Orhei cu Milsami-Ursidos nu a fost o întâmplare.

Zimbru - Sfîntul Gheorghe, 17.00 (baza Zimbru)

Arbitru - Vadim Dedeniov.

Zimbru este favorită certă în acestă etapă. Galben-verzii vin după 6 remize consecutive, iar acest şir trebuie să se încheie odată şi odată. Zimbru nu îşi mai poate permise să remizeze sau să piardă. Elevii lui Serghei Stroenco sunt pe locul 3 la 9 puncte în spatele Sheriff-ului. De cealaltă parte sfinţii lui Veaceslav Bugneac vin după o victorie mare cu FC Tiraspol. Sfîntul Gheorghe se află pe locul 7 cu 14 puncte.

Sezonul trecut Zimbru a câştigat în mare stil meciurile cu Sfîntul Gheorghe. Echipa din strada Butucului au trecut de două ori cu 3:0, şi odată cu 2:1.

Zimbrii joacă bine pe teren propriu. Galbenverzii au reuşit să bată şi pe Olimpia şi pe Dacia. De cealaltă parte, şi Sfîntul Gheorghe a reuşit să bată pe Olimpia.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑