Formaţiile din Moldova urcă în clasamentul mondial al cluburilor



Sheriff, Dacia, Zimbru şi Milsami au urcat în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a urcat 6 poziţii şi ocupă locul 130, cu 108,5 de puncte, fiind formaţia moldovenească cea mai bine clasată în această ierarhie.

Sheriff se află la egalitate cu Seattle Sounders.Următoarea echipă moldovenească din clasament este Dacia, care ocupă locul 146, în urcare de pe loczul 156, cu 102 de puncte, la egalitate cu Adelaide United, FM Sepahan Isfahan, Independiente Avellaneda şi Léopard Dolisie.

Zimbru a urcat o treaptă, de pe locul 272 pe locul 271, cu 78 puncte, la egalitate cu ASO Chlef, Bany Yas SCC, AS de Saint-Etienne, Central Coast Mariners, Grupo Desportivo e Recreativo şi Sunderland.

Milsami a urcat tocmai 30 de poziţii şi a ajuns pe locul 356, cu 67,5 puncte, la egalitate cu RAJA Casablanca, Club Deportivo Cuenca, Club Atlético Monarcas Morelia, Daegu FC.

Clasamentul mondial este condus de Barcelona din Spania, fiind urmată de Chelsea din Anglia. Podiumul este încheiat de Boca Juniors din Argentina.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑