Elhad Naziri a fost rezervă în Rusia - Azerbaidjan



016 octombrie 2012

Fundaşul central a lui Milsami Orhei Elhad Naziri a fost rezervă în meciul Rusia - Azerbaidjan 1-0 din cadrul grupei F a preliminariilor Campionatului Mondial din 2014.

Selecţionerul german al caucazienilor Berti Fogst l-a lăsat pe bancă şi nu s-a încumetat să-l arunce în luptă pe stoperul de 19 ani. Miza partidei a fost una uriaşă, azerii rezistând cu greu presiunii formaţiei lui Fabio Capello.  În cele din urmă Rusia a punctat din penalty prin Roman Shirokov în minutul 84. Această înfrîngere lasă Azerbaidjanul pe locul 5 cu un singur punct la activ.

- Rainer Zobel a vorbit în termeni laudativi despre el, iar noi l-am convocat pe Elhad Naziri. Este un fotbalist interesant, deşi are doar 19 ani. În luna noiembrie vom juca contra Irlandei de Nord. Îl putem convoca şi la acel meci, a spus Berti Fogst.

Elhad Naziri s-a născut la 29 decembrie 1992 în Azerbaijan. A evoluat pentru echipele Qarabag şi Nefchi Baku iar în prezent apără culorile echipei orheiene şi are deja patru meciuri disputate în tricoul lui Milsami.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑