Lidera Diviziei A învinsă de Dacia-2-Buiucani. Rezultatele etapei a 20-a din al doilea eşalon fotbalistic



Dubla lui Pavel Secrier a adus victoria Daciei-2-Buiucani contra formaţiei Sheriff-2 Tiraspol în cadrul etapei a 20-a din Divizia A la fotbal, partidă în care jucătorii antrenaţi de Igor Negrescu s-au impus cu de 2-1.

Echipele se ştiu bine, deaceea fiecare dintre ele au ocupat poziţia de aşteptare, mizând pe greşeala echipei adverse. La finele primei reprize, Iurie Mîrza lăsat singur în careu, a deschis scorul în favoarea tiraspolenilor.

În schimb a doua repriză a fost dirijată deja de jucătorii Daciei. Lupii galbeni mici au creat atâtea ocazii periculoase la poarta lui Dumitru Stajila, încât ar putea să ajungă pe multe meciuri înainte. Portarul Sheriff-ului cu greu s-a isprăvit cu două şuturi de la distanţă ale lui Vasile Jardan, însă în faţa lui Pavel Secrier nu a mai putut face nimic, ca rezultat 2 goluri marcate în favoarea Daciei-2-Buiucani

Dacia-2-Buiucani - Sheriff-2 2-1 (0-1)

Goluri: Mîrza, 45 - 0-1, Secrier 55 - 1-1, Secrier 80 - 2-1

Dacia-2-Buiucani: A.Coşelev, Jardan, Modîrcă, Roman Muntean, Radu Muntean, Apostol, Cociuc, Josan, (Jancov, 46), Nemerenco, Postoroncă, (Grancear,91), Secrier.

Sheriff-2: Stajila, Iurcu (Oleinic, 51), Mîrza, Bolşacov, Dima, Lisa, Costandachi, Focşa, Şvedul, Poiarcov, (Bazarov, 87), Sinicovschii.

Avertismente: Sinicovschii(S),43, Oleinic(S),53, Şvedul(S),73, Secrier(D),80.

Arbitru - Iurie Smedu (Cahul)

8 aprilie. Chişinău, CSCT Buiucani, aproximativ 200 de spectatori

Statistica meciului: şuturi pe poartă - 9-2, şuturi în direcţia porţii - 9-5, cornere - 7-4, offside-uri- 1-1, faulturi - 15-18.

În celelalte meciuri ale etapei a 20-a în Divizia A au fost întregistrate următoarele rezultate:

Sfîntul Gheorghe-2 - Gagauziya 0-2

Speranţa - CSCA-Rapid 3-1

Zimbru-2 - Lilcora 7-1

MIPAN-Voran - Olimpia-2 0-3

Locomotiva - Intesport-Aroma 2-1

Milsami-2 Ursidos - Tighina 1-1

Saxan - Dinamo-Auto 0-0

Clasamentul este condus în continuare de Sheriff-2 cu 45 de puncte. Locul doi este ocupat de Speranţa Cahul cu 44 de puncte. Podiumul este completat de Dacia-2-Buiucani cu 38 de puncte.

 width=

 

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑