Olimpia şi Veris forţează pătrunderea în 1/4 Cupei Moldovei



Veris Drăgăneşti care face legea în Divizia A se deplasează la Bălţi pentru a o înfrunta pe Olimpia în 1/8 de finală ale Cupei Moldovei la fotbal.

Unele proiecte fotbalistice din Moldova sunt privite cu pesimism de către amatorii fotbalului. Acest lucru se poate spune şi despre Veris Drăgăneşti, o formaţie care a dominat Divizia B în ediţia 2011/2012, iar acum face legea în Divizia A. Formaţia din raionul Sîngerei se îndreaptă cu paşi mărunţi dar destul de siguri către un loc în Divizia Naţională pentru sezonul 2013/2014.

Rămâne să vedem cum fotbaliştii de la Veris vor înfrunta o altă echipă din Divizia Naţională în Cupa Moldovei. Anul trecut Veris a fost eliminată de Academia cu 1-0. În 11 etape de campionat, Veris a obţinut tot atâtea victorii, stabilind record după record. Cum o promovare în Divizia Naţională este mai mult decât sigură, acum rămâne speranţa ca Veris să spere într-o minune şi să ajungă în Liga Europei.Veris la fel se poate mândri cu faptul că nu a încasat gol de peste un an de zile.

De cealaltă parte Olimpia este practic obligată să treacă mai departe. Bălţenii vin după 3 victorii consecutive cu Albert Solomonov pe bancă. Suporterii nu vor ierta Olimpia în cazul în care bălţenii vor ieşi din Cupa Moldovei încă din 1/8 de finală.

Miercuri, 31 octombrie, Bălţi ora 13:00

Echipe probabile:

Olimpia: Cristofovici, Ogada, Gusacov, Hovanschi, Kochmazov, Adaramola, Pogreban, Arbănaş, Toyoshima, Kozlov, Shevel

Veris: Diaconu, Popuşoi, Cabac, Popov, Cojocari, Matei, Romaniuc, Seul, Cîrlan, Boghiu, Frunză.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑