Evgheni Ivanov: Remiza e în mare parte datorată portarilor



La finalul meciului din etapa a 20-a a Diviziei Naţionale dintre Costuleni şi Dacia (0-0), antrenorul echipei chişinăuene, Evgheni Ivanov, a comentat rezultatele partidei, menţionând că portarii ambelor echipe au jucat foarte bine.

- Aş vrea să le mulţumesc adversarilor pentru meci. Lucrul antrenorului este vizibil. Urmărim această echipă, pentru că practic toţi împreună ne antrenăm pe acelaşi teren. Progresul echipei se vede cu ochiul liber. Din ultimele 6 meciuri, Costuleni a pierdut unul singur, dacă nu greşesc. În partida contra noastră ei şi-au demonstrat încă o dată nivelul, jucând foarte bine. Remiza e în mare parte datorată portarilor.

- V-a întristat faptul că echipa a finisat anul nu cu o victorie?

- Nici conducerea, nici staff-ul de antrenori nu este dezamăgit de rezultatul meciului cu FC Costuleni. Evident, întotdeauna ne dorim să învingem, dar nu de fiecare dată ne reuşeşte.

- Cum aţi califica partea de până acum a campionatului pentru Dacia?

- Deşi suntem pe locul doi şi suntem în spatele Sheriff-ului, totuşi ne situăm la o distanţă impunătoare de locul 3. Nu cred că o asemenea situaţie în clasament e o tragedie pentru noi. Nu, în nici un caz - e o stare normală a lucrurilor.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑