Duelul pretendentelor la un loc în Europa



Ce lucruri s-au întîmplat cu Academia, şi pe ce filosofie se bazează echipa din capitală.

După ce a vîndut câţiva jucători în Rusia, Academia îşi respectă statutul de echipă care promovează tineri jucători, îi vinde la cluburi bogate de peste hotare, după care încearcă să repete această istorie. Acest lucru a făcut din Academia un importator de talente.

Unul dintre potenţialii jucători care ar putea face pasul în iarnă la o formaţie de peste hotare este Radu Gînsari. Ultima ispravă a atacantului moldovean au fost cele 4 goluri înscrise în porta celor de la Rapid, în ultima etapă a Diviziei Naţionale. Studenţii au reuşit un adevărat galop de sănătate: victorie 5-0. După cum a recunoscut după meci, Radu Gînsari speră chiar din această iarnă să-şi găsească un alt loc de muncă.

Conducerea clubului poate fi mulţumită de succesele studenţilor din acest sezon. După ce şi-a pus cât de cât la punct starea financiară, Academia a început să conteze şi în Divizia Naţională. Pentru prima oară în istorie, studenţii au fost pe locul 3 în clasament. Acum putem afirma că Acamia are propriul stil de joc: bazat pe atac şi un joc nesigur în apărare.

Studenţii au joc fantastic de atac, iar acest lucru i-a adus Academiei locul 4 în clasament. Academia devansează în clasamentul Diviziei Naţionale formaţii precum Milsami, Olimpia, Zimbru şi Iskra-Stal. După cum a declarat Vladimir Knysh într-un interviu, Academia nu va juca defensiv cu nimeni, şi va miza pe cartea atacului. Acest lucru a permis studenţilor să treacă de Rapid şi Milsami dar să piardă cu 4-0 de la Dacia şi Zimbru.

Olimpia - Academia, duminică 18 noiembrie ora 13:00

Echipe probabile:

Olimpia: Cristofovici, Ogada, Gusacov, Hovanschi, Kochmazov, Paseciniuc, Camara, Adaramola, Pogreban, Kozlov, Shevel

Academia: Dîmov, Cheltuială, Caraulan, Bogdan, Caşcaval, Erhan, Potlog, Vremea, Stîngă, Leagu, Gînsari.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑