Igor Dobrovolskiy: Sheriff nu va câştiga campionatul nici în acest an



Antrenorul echipei Dacia Chişinău Igor Dobrovolskiy a declarat la conferinţa de presă după meciul cu Sheriff Tiraspol scor 0-0, că formaţia tiraspoleană nu va câştiga titlul nici în acest an. Declaraţiile au apărut pe site-ul oficial al Daciei.

- Cred că soarta partidei a fost înfluienţată şi de faptul că meciul sa jucat în sală. A fost greu pentru fotbalişti în prima repriză, deşi nici în partea secundă nu a fost uşor. Toate echipele care nu se antrenează aici, duc lispă de aer proaspăt. Despre meci pot spune că băieţii au făcut o partidă fantastică. Am jucat disciplinat în apărare, iar Sheriff nu a avut nici o ocazie de a marca, chiar dacă a jucat pe teren propriu. În final şi noi puteam marca. Am început partida cu doi atacanţi, iar asta înseamnă că nu am nici o teamă de Sheriff. Mai avem de jucat 9 meciuri, iar eu cred că un sentiment de teamă. Nu vor câştiga acest campionat, indiferent cine ni i-ar ajuta. Nu vor câştiga!

- Vitalie Raşchevici a declarat că remiza a fost un rezultat injust...

- Nu este un rezultat just? Interesant, portatul nostrum a plonjat oare în acest meci? Nu ţin minte.

- În prima repriză Samardzic a trimis balonul în bară...

- Aceasta a fost un lob? Ce a fost şut? Atunci când portarul îţi salvează echipa într-o fază crucială, aceasta este ocazie.

- De ce Sheriff nu va câştiga campionatul?

- Din cauza faptului că vor juca cu frică. Iar acum aceasta va creşte. Cred că vor face paşi greşiţi, şi nu unul.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑