Dacia bate Olimpia şi urcă pe locul 2 în clasament



Dacia a câştigat derby-ul etapei a 4-a din Divizia Naţională, şi cu 10 puncte urcă pe locul doi în clasament.

Lupii galbeni au trecut cu 1-0 de Olimpia Bălţi, prin reuşita lui Milos Krkotic din minutul 20. Olimpia a început mai bine meciul din strada Butucului şi în primele 10 minute a ratat câteva ocazii bune de marca. Mai întîi în minutul 1 Kamara a tras de la distanţă, şutul său a fost deviat de Lucas, iar balonul a poposit în braţele lui Artiom Gaiduchevici. Peste 4 minute Julius Adaramola şi-a încercat şutul de la distanţă, însă de data asta Gaiduchevici a privit cum mingea a trecut pe lângă poartă.

În minutul 8, Kuba a tras în braţele lui Gaiduchevici, după care peste două minute Kozlov a şutat din voleu pe lângă. Prima mare ocazie a Daciei a purtar opera lui Osman Sow care nu a reuşit să devieze precis mingea în poartă. Până la reuşit munteaneagreanului Krkotic, Dacia a irosit o bună oportunitate prin Nicolae Josan care a tras din lovitură liberă pe lângă poarta lui Leonid Groza. Singurul gol a venit în minutul 20. Nicolae Josan a primit o pasă din jumătatea de teren a Daciei de la Andrei Cojocari, l-a depăşit pe Jude Ogada, a centrat în careu de unde Milos Krkotic a reluat din voleu în poarta bălţenilor.

Până la pauză Julius Adaramola a ratat cea mai mare ocazie de a restabili egalitatea. El a şutut puternic dinafara cereului însă şi pe lângă poarta lui Gaiduchevici. Elevii lui Igor Dobrovolskiy puteau majora diferenţa în prelungirile primei reprize. Combinaţia dintre Sow şi Dimovski a fost finalizată de Dimovski însă peste poarta Olimpiei.

Repriza secundă a fost una echilibrată şi plină de luptă. Olimpia a ratat 3 ocazii mari de a restabili egalitatea în partea secundă. Mai întîi în minutul 54 Artem Kozlov a reluat balonul după o lovitură de cap scoasă miraculos de Gaiduchevici. Kochmazov şi-a încercat norocul de la distanţă însă imprecis. Olimpia putea egala şi la faza lui Babatunde Adjibola care nu l-a putut învinge pe Gaiduchevici.

Elevii lui Nicolae Bunea au părăsit terenul învinşi, însă rămân cu regretul că au putut mai multe, dar au reuşit foarte puţine.

Dacia - Olimpia 1-0 (1-0)

Gol: Krkotic, 20 - 1-0

Dacia: Gaiduchevici, Mamah, Ilescu, Lucas, Popovici, Dimovski, Cojocari, Guira (Grosu, 84), Krkotic (Stepjanovic, 90), Josan (Orbu, 77), Sow (Cairo, 46)

Olimpia: Groza, Ogada, Gusacov, Hovanschi, Kochamazov (Mundrac, 88), Kamara, Adaramola, Arbănaş (Bogatyrev, 75), Kuba (Okada, 63), Pogreban, Kozlov (Adjibola, 55).

Academia - Zimbru 2-2 (0-1)

Goluri: Catan, 11 - 0-1, Gînsari, 40 - 1-1, Korgalidze, (pen) 61 - 1-2, Gînsari, 65 - 2-2

Milsami - FC Tiraspol 0-0

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑