Dacia a triumfat din nou în derby-ul capitalei



Dacia a triumfat din nou în derby-ul capitalei cu Zimbru. Dacă în primăvară lupii galbeni au trecut cu 4-0, astăzi elevii lui Igor Dobrovolskiy au câştigat cu 3-2, după ce până în minutul 77 au fost conduşi cu 0-2.

Prima repriză a fost dominată de Zimbru, iar în minutul 10 a venit şi primul gol în porta lui Artiom Gaiduchevici. Tânărul Gheorghe Anton a fost faultat în careu, iar Ivan Arnaut a arătat la punctul cu var. Levan Korgalidze a marcat în poarta fostei sale echipe. Acelaşi Korgalidze şi-a încercat norocul în minutul 19, însă la însă de data aceasta Gaiduchevici a intervenit salvator.

Dacia putea egala la ocazia uriaşă a lui Ersen Sali în minutul 21 care a şutut în forţă, iar Ghenadie Moşneaga a salvat cu piciorul. Peste un minutu deja Alexandru Cucu putea face 2-0, Artiom Gaiduchevici a respins în corner. Totuşi până la golul lui Korgalidze din minutul 37, Cairo Andrade a trimis balonul în bară, astfel, ratând egalarea.

Zimbru a făcut 2-0 în minutul 37. Gheorghe Anton a obţinut al doilea penalty, transformat din nou de Levan Korgalidze. Dacia putea pleca la vestiare cu 2-1, însă Ghenadie Orbu a ratat un penalty în minutul 45. Moşneaga a ghicit colţul şi a parat lovitura de la 11 metri.

Partea a doua a început mai bine pentru Dacia. Rând pe rând Vasiliy Pavlov, Vasile Carauş şi Milos Krkotic au trecut pe lângă marcarea golului care a venit în minutul 77. O faza care nu anunţa nimic periculos s-a transformat în gol. Alexandru Chiciuc a obţinut o lovitură liberă după un duel cu Kiril Erokhin, Vasile Carauş a centrat, iar Akhmet Barakhoev şi-a trimis mingea în propria poartă.

Peste 6 minute Dacia e agalat. De data asta Krkotic a centrat perfect, pentru lovitura de cap a lui Pavlov. Peste un minut Carauş cenrează, şi primul gol pentru Dacia îl marchează Cairo Andrade. Pe final Daniil Nikolaev putea aduce egalarea, însă a trimit peste poarta Daciei.

Cu această victorie Dacia a acumulat 4 puncte, în timp ce Zimbru este deja la 5 puncte în spatele Sheriff-ului.

Dacia - Zimbru 3-2 (0-2)

Goluri: Korgalidze, 10 (pen) - 0-1, Korgalidze, 37 (pen) - 0-2, Barakhoev, 77 (autogol) - 1-2, Pavlov, 83 - 2-2, Andrade, 84 - 3-2

Dacia: Gaiduchevici, Chiciuc, Lapushenko, Lucas, Popovici, Grosu, Stepjanovic (Guira, 46), Orbu (Krkotic, 46), Andrade, Pavlov, Sali (Carauş, 46)

Zimbru: Moşneaga, Erokhin, Bălaşa (Barakhoev, 69), Gafina, Zastavniy, Cucu (Catan, 69), Anton, Tumbasevic, Korgalidze (Nikolaev, 72), Iavorschi, Marina (Patic, 40).

Într-o altă partidă Milsami a dispus cu 2-0 de Nistru Otaci. Ousmane Traore şi Gheorghe Boghiu au adus 3 puncte pentru echipa lui Sergiu Cleşcenco care împreună cu Sheriff conduc clasamentul cu 6 puncte.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑