Henrique Luvannor: Vom juca la victorie partida cu Zimbru



Sheriff Tiraspol continuă seria meciurilor de foc în această jumătate a sezonului. După duelurile din campionat cu Dacia şi Zimbru, viespele se vor deplasa la Chişinău pentru meciul din 1/4 ale Cupei Moldovei contra Zimbrului. În ciuda programului infernal, unul dintre cei mai buni jucători ai tiraspolenilor Henrique Luvannor este optimist.Iată ce a declarat pentru site-ul oficial al clubului.

- Vom juca la victorie şi la calificare, noi suntem echipa cea mai bună. Vom încerca să batem îi batem în Cupa Moldovei, chiar dacă am fost învinşi în campionat. Nu înţeleg cum am pierdut acel meci. Poate a fost şi o oarecare oboseală după derby-ul cu Dacia.

- Care din cele două partide cu Zimbru este mai importantă, ce-a din campionat sau meciul care urmează în Cupă?

- Ambele meciurile sunt importante. Nu contează că jucăm în campionat sau în Cupa Moldovei.

- Cum crezi că urmează să vă întoarceţi prima poziţie din Divizia Naţională?

- Să muncim, să muncim şi iarăşi să mucim. Trebuie să facem tot posibilul pentru a câştiga toate meciurile până la finalul sezonului.

- În meciul cu Zimbru ai jucat fundaş stânga. Cum îţi explici această mutare ţinind cont că îi aveţi în loc pe Joao Pereira, Samardzic şi Morales?

- Totul depinde de antrenor. Pentru mine nu este nici o problemă faptul că am jucat fundaş.

Reamintim că mâine, 10 aprilie Sheriff va juca de la ora 16:00 partida din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Moldovei în deplasare cu Zimbru Chişinău. În celelalte partide Dacia va juca acasă cu FC Tiraspol, CSCA-Rapid va primi replica grupării Nistru, iar Milsami va primi replica Olimpiei Bălţi.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑